La 59 de ani, Dana Sota oferă „gratis” rețeta tinereții fără bătrânețe. Care sunt secretele?

Dana Sota este invitata lui Mihai Morar într-un nou episod „Fain & Simplu', un „ghid gratuit' care oferă rețeta tinereții fără bătrânețe, atât la minte, cât și la trup.

„AȘA ARATĂ LA 59 DE ANI! Trebuie să vezi podcastul cu @danasota! Mi-am dorit tare mult un episod cu primul influencer autentic de beauty din România. Dana nu e plină de secrete și rețete minune. Ea însăși este secretul. Ea însăși este o minune de om. Tot ceea ce spune a încercat pe ea'. Acest podcast este un manifest pentru feminitate, o conversație despre frumusețe fără bătrânețe, despre credința că se poate trăi frumos până la peste 100 de ani, despre grijă de sine, exercițiu, rutine și obiceiuri sănătoase. Un Podcast din care am înțeles de unde vine frumusețea.', povestea Mihai Morar, la doar câteva ore după ce a înregistrat acest episod special.

Așa cum bine spune realizatorul podcastului, unul dintre cele mai apreciate proiecte din zona online, Dana Sota este un GURU în domeniul frumuseții, sfaturile ei fiind recepționate de peste 20 de ani de doamnele și domnișoarele care o urmăresc. Cumva, experiența, documentarea, aprofundarea au ajutat-o pe Doamna Beauty să descopere care sunt ingredientele care ne ajută să îmbătrânim frumos și cu rost.

„Am studiat în profunzime și în detaliu partea asta de beauty, de anti aging, de a îmbătrâni frumos. Dar cumva lucrurile rămăsese la suprafață, adică era vorba despre makeup, despre skin care, despre produse de îngrijire. Ce faci din afară pentru tine este foarte important, dar nu este nici pe departe totul.'.

Urmăriți întregul episod aici:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete