Kit unghii semipermanente pentru manichiuristele profesionale

Dacă zona ta de interes este manichiura, pedichiura și îngrijirea profesională a unghiilor, atunci ai nevoie de un kit unghii semipermanente. Vei găsi cele mai noi seturi de unghii semipermanente și toate echipamentele necesare pentru îngrijirea unghiilor. O noutate care s-a răspândit în toate saloanele de înfrumusețare este oja semipermanentă, iar cu ajutorul unui kit, fiecare fată poate deveni profesionistă și își poate face o manichiură frumoasă care se va ține ferm pe placa unghiei timp de 2-3 săptămâni.

Ce poate conține un kit unghii semipermanente?

Înainte de a cumpăra un arsenal complet pentru o manichiură profesională, aruncă o privire la diversele kituri care de obicei conțin mai multe culori de ojă semipermanentă, lampă UV pentru unghii, mai multe pile de unghii auxiliare pentru manichiură, un Top Coat, Base Coat, soluție degresantă și dezinfectantă, degresant, sclipici, stiker, șervețele, strasuri, aplicații decorative, benzi decorative, ulei cuticule, un set de bețișoare etc. Când comanzi un kit unghii semipermanente, nu ar trebui să-ți faci griji că după câteva luni se vor usca și va trebui să le arunci, deoarece dezvoltatorii de kit-uri s-au ocupat și de acest lucru. Avantajul distinctiv al produselor este imposibilitatea de a se usca pur și simplu în sticlă, dar nici nu se vor usca atât de ușor și de repede pe unghii și în acest sens, au inclus și o lampă UV pentru uscare.

Trusa de start este destinată începătoarelor și include de obicei mai puține produse, dar la fel de multe oje semipermanente. Dacă optezi pentru acest tip de kit pentru începătoare, vei avea nevoie suplimentar de o freză electrică atât pentru crearea manichiurii, cât și pentru corectarea regulată a stratului existent. Mai mult decât atât, ți-ar mai trebui un set de pile de unghii, un degresant etc. De aceea, este mai avantajos să cumperi un kit unghii semipermanente, care include tot ceea ce este necesar.

Materialele profesionale pentru manichiură determină statutul manichiuristei, iar pentru cliente vor servi drept garanție a muncii de înaltă calitate. Modul în care un specialist folosește kit-ul pentru manichiură, devine impresionant pentru clientă. Dacă deții deja câteva instrumente individuale, ar trebui să te gândești și la un set unghii semipemanente care te vor ajuta la experimentarea celor mai frumoase manichiuri. Un astfel de kit cu ojă semipermanentă nu este destinat doar pentru utilizarea pe unghii naturale, ci și pe unghii tehnice. Cu un set pentru manichiură ai tot ceea ce îți trebuie pentru a crea manichiura profesională pe care și-o doresc clientele tale. 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial