Kira Hagi, o actriță în plină ascensiune. L-a făcut pe Gică Hagi să plângă

Pentru mulți, Kira Hagi este, încă, fetița lui Gică Hagi. Pentru cei care îi cunosc traseul în viață este o actriță foarte apreciată, care, prin multă muncă a reușit să-și construiască propriul nume în lumea cinematografiei și a teatrului, având șanse reale să se afirme pe deplin.

Invitată în ediția de miercuri seară a emisiunii „Marius Tucă Show', difuzată la postul de televiziune AlephNews, Kira Hagi a făcut dezvăluiri legate de copilăria ei și a lui Ianis Hagi, legate de părinții ei, precum și de cariera sa de actriță.

Întrebată la un moment dat cum este să fie fata lui Gică Hagi, Kira a răspuns că nu a fost niciodată o povară acest lucru. „Tata a fost tata și atât, însă lucrurile se schimbau atunci când ieșeam din casă. (…)'.

Kira a dezvăluit că Gică Hagi este un tip foarte haios în viața de zi cu zi. „E cel mai bun și haios tată din lume. Foarte iubitor și foarte atent cu noi. Când juca în Turcia, eu eram mică pe atunci, însă mama îmi povestea odată că tata nu putea ieși pe stradă deoarece turcii efectiv îi pupau picioarele și mâinile. Niciodată nu mergea în centru, în Istanbul', povestește Kira.

Legat de copilărie, Kira își amintește că a avut o copilărie normală și că nici ea, nici Ianis nu au fost niște copii răsfățați, ba din contră. „Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvîntului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap. Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut că înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis', a declarat Kira.

Radu Beligan a determinat-o să se apuce de actorie

În ceea ce privește relația cu Ianis, Kira a adezvăluit că erau, și încă sunt, cei mai buni prieteni. Atunci când erau mai mici, ea era mai băiețoasă și era cea care făcea toate năzbâtiille, nu Ianis. De altfel, pentru asta a și fost poreclită „Tomboy' (n.n. – denumirea dată unei fete al cărei comportament este considerat a fi tipic pentru un băiat). „Și acum mai am ceva din Tomboy, dar pot spune că m-am schimbat, evident, și că am devenit mai responsabilă', a spus Kira Hagi în timpul emisiunii.

În ceea ce privește cariera de actriță pe care a ales-o, Kira a declarat că Gică și Marilena Hagi nu le-au impus nici ei, nici lui Ianis pe ce drum să o apuce. Și că pentru asta le mulțumește. „Ne-au susținut 100% în tot ceea ce ne-am dorit să facem. Când le-am zis pentru prima dată că vreau să plec în America pentru a trăi visul american, au zis «hai că mai vedem, mai vorbim, poate te vei răzgândi». După ce am ajuns în America, la vârsta de 18 ani, mi-am dat seama că, de fapt, nu vreau să trăiesc visul american, ci vreau să trăiesc propriul meu vis', își amintește Kira.

Kira Hagi a fost provocată de Marius Tucă să povestească felul în care a ales să devină actriță și ceea ce a determinat-o să aleagă o astfel de carieră. „Când eram foarte mică, bunicii din partea mamei mele ne duceau pe mine și pe Ianis la spectacole de teatru și de circ. Atunci a fost pentru prima dată când am simțit că aș vrea să joc pe scenă. La vârsta de 12 ani am văzut piesa «Mincinosul» cu dl Radu Beligan și, când l-am văzut pe dânsul pe scenă, am zis «uite, asta vreau să fac!». Și astfel, mi-am urmat visul și mi-am pus toată pasiunea în această meserie', a declarat Kira.

Revine pe scenă de „Valentines Day'

Ea a povestit cine i-a îndrumat pașii în această direcție atunci când era în Statele Unite ale Americii. „În America mi-am dat licența pentru actorie. Am făcut și regie, și montaj, și producție, practic cam tot ce ține de film și de teatru. Am avut un mentor foarte bun, care mi-a dat foarte mare încredere și mi-a spus că pot juca orice deoarece nu am nici un fel de limită și nici să nu-mi impun vreo limită. Mi-a sugerat chiar să-l joc foarte mult pe Hamlet.

Kira, care va împlini 25 de ani pe 31 martie, a dezvăluit că, la un spectacol, în care a interpretat rolul Marthei Bibescu, părinții săi au plâns de emoție. „Mi-a spus o prietenă foarte bună că părinții mei plângeau. Eu îi rog pe ai mei să nu vină fiindcă îi caut în public și nu mă mai pot concentra. Când am avut premiera, nu știam că o să vină atâta lume, atâția tineri. Din 2019 până în 2020, în februarie, au vent doar tineri. Veneau la sfârșitul piesei și spuneau «vai, ce femeie incredibilă a fost Martha Bibescu». Ea este precum Hamlet. Întotdeauna a căutat iubirea la alții, dar nu a căutat-o în ea. A fost o femeie luptătoare. Bucuroasă ca nu am uitat-o. Despre jocul meu ar spune că am făcut-o mai nebună. Un pic de nebunie', a spus Kira Hagi, care va urca din nou pe scenă pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, la Teatrul Nottara, conform unui anunț făcut pe contul personal de Facebook.

„Hello, iubitori de teatru! Pe 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților (pe filiera americană), vă așteptăm la @teatrulnottara să împărtășiți cu noi o poveste de dragoste care, deși s-a întâmplat acum un secol, este la fel de actuală și în #2021. Așadar, Martha &George, la ora 19:00! Haideți să sărbătorim, nu doar o seară specială, dar și redeschiderea teatrelor!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete