Kate Middleton și Prințul William, primul lor angajament regal al anului

Kate Middleton și Prințul William și-au unit forțele pentru a evidenția una dintre cele mai importante cauze ale Ducesei.

Cuplul s-a îndreptat către Muzeul Foundling , care spune povestea Spitalului Foundling din secolul al XVIII-lea, prima organizație de caritate pentru copii din Marea Britanie. A fost înființată inițial în 1739 ca un cămin de îngrijire pentru copiii aflați în pericol de abandon. Kate Middleton este acum la conducerea muzeului.

La scurt timp după sosirea lor la muzeul din centrul Londrei, cuplul s-a alăturat unei mese rotunde cu experți din tot sectorul pentru a vorbi despre peisajul mai larg al asistenței maternale din Regatul Unit, provocările cu care se pot confrunta tinerii care părăsesc locul, cum ar fi angajarea, locuința, sănătatea mintală și dependența.

Prințesa Kate a făcut din dezvoltarea copilăriei o cheie de boltă a muncii sale regale. Remarcând că multe dintre cele mai grele provocări sociale de astăzi își au rădăcinile în anii formativi ai copilăriei, ea s-a concentrat pe acțiunile de colaborare pentru a ajuta la îmbunătățirea rezultatelor copiilor pe măsură ce ajung la vârsta adultă.

Duke and Duchess of Cambridge visit the Foundling MuseumSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În timpul întâlnirii, Kate și William au vorbit și cu cei care au experimentat direct sistemul de îngrijire. Unul dintre aceștia a fost scriitorul Lemn Sissay, care a ajutat la proiectul de portrete al lui Kate, Hold Still, care a surprins viața în Marea Britanie pe fondul pandemiei. El a vorbit și la concertul de colinde de Crăciun din decembrie. Cartea lui Sissay, My Name Is Why, a descris propria sa poveste despre o viață în sistemul de asistență maternală.

Una dintre activitățile principale din muzeu este folosirea muncii artiștilor, scriitorilor și muzicienilor pentru a dezvolta programe de învățare, în special pentru tinerii marginalizați și vulnerabili. Acest lucru se aliniază cu interesul lui Kate pentru terapia prin artă, care este folosită în unele dintreorganizațiile caritabile de sănătate mintală pe care le sprijină în activitatea sa publică mai largă, scrie People.

Unii dintre cei care au fost ajutați de programul „Poveștile noastre' au continuat să desfășoare ateliere de artă la muzeu. Lui William și Kate li s-a arătat proiectul, care a fost înființat pentru a ajuta tinerii adulți care au experimentat asistența maternală să învețe, să conceapă și să ajute cu ateliere la muzeu pentru familiile nevoiașe, oferind în acest proces un loc de muncă plătit și abilități de viață valoroase.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete