Kanye West, apariție inedită la un eveniment. Acesta a purtat o mască înfiorătoare

Kanye West a purtat o mască înfiorătoare și o ținută Balenciaga complet neagră în timp ce a participat la o nuntă în Veneția, Italia.

Kanye, în vârstă de 44 de ani, a intrat sub acoperire la Veneția, după ce a pierdut casa de 60 de milioane de dolari în divorțul de Kim Kardashian. Rapperul a fost văzut pe aeroportul din Veneția, cu o mască de culoare albă, acoperindu-și întregul cap, inclusiv urechile, cu găuri doar pentru ochi.

Acesta purta o ținută complet Balenciaga, cu o geacă de piele cu logo-ul Balenciaga și geantă neagră. La nuntă, cu o seară în urmă, vedeta a ales tot o ținută Balenciaga complet neagră, cu o mască întunecată, voluminoasă, care i-a acoperit întreaga față.

Kanye a interpretat hiturile sale Runaway and Flashing Lights la nunta fondatorului D’Estree, Geraldine Guiotte și Tiffany & Co, vicepreședintele Alexander Arnault. Fanii spun că rapperul nu a performat muzical din cauza măștii și l-au văzut ținându-și masca pentru a împiedica mișcarea acesteia și pentru a-și ajusta curelele. Oaspeții nunții au fost văzuți dansând și bucurându-se de divertismentul muzical live.

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING* Kanye West goes undercover the morning after attending the wedding of Géraldine Guyot and Alexandre Arnault.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Potrivit documentelor instanței obținute de TMZ, Kim a câștigat conacul cuplului în valoare de 60 de milioane de dolari. Ea și cei patru copii ai cuplului au rămas acolo de când a divorțat de Kanye în februarie.

Potrivit unor surse, Kim și Kanye au negociat un preț de cumpărare pentru casă, pe care, în esență, l-au reconstruit împreună de la început în timpul căsătoriei lor. Perechea a cumpărat conacul din LA în 2014 plătind 20 de milioane de dolari, deși ulterior au investit alte milioane în procesul de renovare.

Cu toate că s-au separat, cei doi se înțeleg foarte bine. Kanye i-a fost alături fostei sale soții la debutul său ca gazdă în emisiunea Saturday Night Show.

„Kim și Kanye sunt prieteni, dar asta e. Ea vrea în continuare să divorțeze. Îi place totuși să aibă sprijinul lui Kanye. Nu erau într-o stare foarte bună a relației lor în perioada în care Kim a cerut divorțul. Este atât de fericită că lucrurile sunt mai bune acum. Totul este foarte benefic pentru copii”, a declarat o sursă pentru People.

Foto: Profimedia, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete