Julia Chelaru a dezvăluit cum a slăbit 6 kilograme: „Cu mâncare pe care o primesc la plic”

Julia Chelaru a slăbit 6 kilograme și a dezvăluit care este dieta pe care a ținut-o. Artista a urmat un regim cunoscut de toată lumea.

Julia Chelaru a surprins pe toată lumea cu transformarea sa din ultimii ani. Artista a slăbit colosal și a trecut de mai multe ori pragul cabinetului medicului estetician. Vedeta a dezvăluit acum care este dieta pe care a urmat-o să scape de kilogramele nedorite.

A reușit să slăbească 6 kilograme cu dieta nupo și acum este foarte mulțumită de felul în care arată. Julia Chelaru își prepară singură mâncarea pe care o primește la plic. Înlocuiește mesele cu shake-uri proteice și supe, astfel că este în deficit caloric și scapă de kilogramele în plus.

„Țin o dietă cunoscută în toată lumea, cu mâncare pe care o primesc la plic și mi-o prepar singură. Deocamdată am slăbit 6 kilograme cu nupo și este foarte simplu', a mărturisit Julia Chelaru pentru Click!.

julia-chelaru-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Julia Chelaru, transformată de intervențiile estetice

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Julia Chelaru a povestit că a ținut diete drastice înainte de a afla cum funcționează un regim, de fapt. Vedeta făcea sport în curte și se informa dintr-o carte de culturism.

„Clar am ținut diete drastice. Pentru că era lipsa aceea de informație pe vremea aceeea. Dar cele mai drastice, în adolescență, însă era corpul altfel, și, când țineam în două săptămâni chiar se vedea că slăbeam. Făceam și sport prin casă. Găsisem o carte de culturism pentru femei și făceam sport toată ziua prin curte. Și, în două-trei săptămâni, eram bombă. Dar, da, tot timpul am încercat să țin diete. Cred că sportul a funcționat cel mai bine la mine. De câte ori am avut ambiție și am făcut și sport, la mine corpul a reacționat și am și slăbit și m-am și tonifiat pentru a arăta bine', a declarat Julia Chelaru pentru VIVA!.

Și-a continuat:. „Eu am apărut și pe la TV, la anumiți doctori. Nu pot minți poporul cu televizorul, că nu mi-am mai făcut câte ceva… Dar mi-am făcut doar contur de buze, pentru că totdeauna le-am avut mai cărnoase. Mi-am mai făcut un botox, un cearcăn… lucruri de acest gen. În ziua de azi, să mergi la medicul estetician e ca și când te-ai duce la dentist. Așa sunt acum. Și nu e ceva ieșit din comun'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli’ ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder’.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete