JK Rowling isi cauta stramosii la Zone Reality

JK Rowling isi cauta stramosii la Zone Reality

Cine crezi ca esti?
Din 11 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la orele 15:00 & 20:00

Emilia Fox, Zone Reality

Emilia Fox

Tracey Emin

Tracey Emin

In fiecare episod va aparea cate o celebritate din lumea sportului, a artei sau a literaturii, care va afla povesti bazate pe eroism, tragedii, dragoste sau tradare. Pe masura ce personalitatea invitata sa fie subiectul emisiunii va calatori prin lume pentru a-si descoperi stramosii, telespectatorii vor fi purtati si ei inapoi in timp, pentru a vedea cum istoria ne-a facut ceea ce suntem astazi.

JK Rowling

In aceasta serie, printre celebritatile care au acceptat provocarea, se numara JK Rowling, Emilia Fox, Tracey Emin si Seb Cole. Toti acestia vor scoate la iveala trecutul familiilor lor, trecut care ii va face sa inteleaga mai bine cine sunt ei insisi.

In cel de-al doilea episod al acestei serii isi va face aparitia JK Rowling, care doreste sa isi cunoasca radacinile de origine franceza. Ea a fost mereu interesata de ascendentii sai, dar fara sa stie foarte multe lucruri despre acestia. Reamintindu-si momentul mortii mamei sale, scriitoarea regreta ca aceasta nu a trait sa vada succesul pe care l-a avut cu Harry Potter.

Calatoria lui Jo incepe in Edinburgh apoi continua in Savoy, in Londra si pe strazile din Paris. Urmariti acesta fascinanta si noua serie, in fiecare sambata si duminica de la ora 15:00 si de la 20:00 la Zone Reality.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete