Jennifer Lopez și Ben Affleck, un nou membru în familia lor la scurt timp după ce s-au căsătorit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întors în Los Angeles din a doua lor lună de miere, după ce s-au căsătorit din nou în august.

Cuplul are multe așteptări pentru a începe o nouă viață împreună cu copiii lor și plănuiesc să își mărească și ei familia! Ei au fost fotografiați la un centru de adopție a animalelor din Los Angeles în weekend, în fotografii publicate în Daily Mail.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se țineau de braț și păreau foarte drăgăstoși unul cu celălalt în timpul ieșirii. Cele două vedete purtau ținute albe asortate. Emme, copilul lui Jennifer, în vârstă de 14 ani, și Seraphina, copilul lui Ben, în vârstă de 13 ani, s-au alăturat cuplului, iar Seraphina a fost fotografiată în timp ce scotea din magazin o cutie pentru animale de companie.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt părinții a cinci copii în total. Artista este mama gemenilor Emme și Max, pe care îi are cu fostul soț Marc Anthony, iar actorul are cu Jennifer Garner trei copii, Violet, Seraphina și Samuel.

Actrița a vorbit despre cât de special a fost să se căsătorească în fața tuturor copiilor în cadrul rubricii On the JLo newsletter de la începutul lunii.

Ea a explicat că au mers la altar pe melodia lui Marc Cohn, The Things We’ve Handed Down. Cuplul vorbise despre cântecul cântărețului, True Companion, ca fiind cântecul perfect pentru nuntă pe vremea când se întâlneau în urmă cu douăzeci de ani.

PREMIUM EXCLUSIVE Ben Affleck and Jennifer Lopez adopt a cat and kissSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cântecul ales a fost „un cântec despre misterul minunat al copiilor”, a explicat ea, adăugând că a fost „alegerea perfectă, deoarece cei cinci copii ai noștri m-au însoțit în acest drum”.

„Cei douăzeci de ani dintre acele vise de tinerețe și lumea adultă a iubirii și a familiei pe care am îmbrățișat-o în acea zi, au adus mai mult la această căsnicie decât și-ar fi putut imagina vreodată vreunul dintre noi. Nu ne-am căsătorit doar noi, ci îi căsătoream pe acești copii într-o nouă familie. Ei au fost singurii oameni pe care i-am rugat să ne susțină în petrecerea de nuntă. Spre marea noastră onoare și bucurie, fiecare dintre ei a făcut-o”, a adăugat ea, scrie Hello Magazine.

Încheind emoționanta mărturisire, J.Lo le-a spus fanilor ei: „În timp ce cel mai mare dintre copiii noștri își termina marșul, Marc a început True Companion, un cântec pe care l-am ascultat pentru prima dată împreună, parcă ar fi fost ieri, cât și cu o veșnicie în urmă și viața a ajuns, în mod ciudat, frumos, misterios, divin, la un cerc complet”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete