Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuție aprinsă în mașină după o întâlnire cu Jennifer Garner

Lucrurile au devenit aparent tensionate între Jennifer Lopez și Ben Affleck în timp ce cei doi se plimbau vineri cu mașina prin Los Angeles.

Potrivit Page Six, Ben Affleck a gesticulat într-un mod foarte animat în timp ce se afla pe scaunul șoferului vehiculului său, în timp ce Jennifer Lopez asculta.

La un moment dat, cântăreața s-a uitat furioasă în față în timp ce actorul îi vorbea. În ciuda modului în care momentul pare în fotografii, o persoană apropiată cuplului a declarat în exclusivitate pentru sursa citată anterior că nu a existat „nimic aprins în discuția lor”.

Deși nu este clar despre ce ar fi discutat cei doi, Ben Affleck a ținut recent prima pagină a ziarelor după ce a împărtășit un moment intim în mașina sa cu fosta soție Jennifer Garner și una dintre fiicele lor.

După cum a relatat anterior Page Six, fostul actor din “Alias”, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat la începutul acestei luni aplecându-se pentru a o îmbrățișa pe vedeta din “Good Will Hunting”, tot de 51 de ani, de pe bancheta din spate a mașinii sale. Fiica lor, Seraphina, era așezată pe scaunul pasagerului, alături de tatăl ei. Fostul cuplu mai are o fiică, Violet, și un fiu, Samuel.

Foștii soți au menținut o relație amiabilă de dragul copiilor de la separarea lor din 2015. Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, în iulie 2022, în timp ce Garner se întâlnește cu omul de afaceri John Miller.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete