Janet Jackson, definiția succesului după ce a devenit mamă la 50 de ani: „Să mă pot trezi”

Să devii mamă este o decizie pe care fiecare femeie o poate lua singură. Ea este responsabilă pentru corpul ei, așa că poate decide ce să facă în funcție de contextul familial, de situația financiară sau de obiectivele pe termen scurt și lung. Toți acești factori pot determina dacă este momentul să primească un nou membru în familie. Este ceea ce s-a întâmplat cu Janet Jackson.

Ea a ales să devină mamă cât mai târziu, astfel încât să poată petrece cât mai mult timp cu el și să nu-și facă griji cu privire la cariera sa. Janet Jackson a născut primul copil, Eissa Al Mana, pe 3 ianuarie 2017, când avea 50 de ani. La acea vreme, ea era căsătorită cu Wissam Al Mana. Cu toate acestea, la câteva luni după nașterea micuțului, au divorțat.

De atunci, ea l-a crescut pe Eissa, care are acum 6 ani, ca mamă singură. Combinat cu munca ei, a face acest lucru nu a fost ușor. Cu toate acestea, ea a menționat, de asemenea, că prioritatea ei este să aibă grijă de fiul ei.

„Va exista muzică la un moment dat. Sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le fac, dar treaba mea numărul unu este să fiu mamă “, a spus ea despre cariera ei într-un interviu pentru Scary Mommy.
Deși Janet a fost nevoită să își continue turneul la doar 8 luni după ce l-a născut pe Eissa, a decis să își ia copilul cu ea. Și, deși atunci când trebuie să iasă în oraș angajează pe cineva care să aibă grijă de Eissa, Janet este clară: nu vrea o bonă cu normă întreagă pentru că vrea să-și crească băiețelul.

„Nu am o bonă. Fac totul singură. Dacă mama mea a făcut-o cu nouă copii, nu există niciun motiv pentru care eu să nu pot. Bineînțeles, când lucrez, cineva are grijă de el, dar este copilul meu și cu mine. Nu este ușor uneori, dar viața mea s-a schimbat. Evident, copilul meu este pe primul loc”, spunea Janet în urmă cu câțiva ani despre noua ei viață de mamă singură.

Vedeta a spus că timpul ei liber îl implică și pe fiul ei, deoarece îi place să îl ducă în parc, să se joace cu verișorii lui și să viziteze muzee. Și, deși paparazzii pot fi băgăcioși uneori, ea încearcă să profite din plin de această situație.

În ceea ce privește ceea ce ar dori să îi transmită micuțului ei, ea a spus: ” să aibă o bază solidă și o putere superioară. Știind cine este și că toți suntem egali, indiferent de rasă sau sex. Și că trebuie să fie respectuos față de ceilalți, dar și că ceilalți sunt respectuoși față de el”.

În 2018, cântăreața s-a destăinuit despre un sentiment pe care băiețelul ei a reușit să îl evoce în ea cu o intensitate pe care nu o mai experimentase înainte de nașterea lui.

„Fiul meu mi-a arătat că dragostea, indiferent cât de profund crezi că ai trăit acea emoție, poate merge întotdeauna mai departe. Iubirea este nelimitată”, a menționat ea la vremea aceea pentru Billboard.

În 2019, Janet a împărtășit câte ceva despre hobby-urile fiului ei. Este pasionat și de muzică: a început să cânte la vioară, violoncel, tobe și muzicuță la 3 ani și își duce instrumentele la școală.

„I-am cumpărat o vioară adevărată, iar el a fost atât de încântat. El doarme cu ea. Mănâncă micul dejun, prânzul și cina cu ea”, a spus Janet Jackson pentru Good Morning America, scrie Bright Side.

Janet și-a făcut timp să îl vadă pe Eissa crescând și să împărtășească momente extraordinare cu el. Apoi, în iunie 2022, când a fost întrebată despre următorii pași în muzică, precum și despre definiția pe care o dădea succesului în acel moment, nu a ezitat să o descrie astfel: „Să mă pot trezi și să-mi văd copilul încă o zi. Spațiul în care puteam fi în acel moment în interiorul sufletului meu. Ceea ce am realizat în interiorul meu”.

Despre premiile Grammy pe care le-a câștigat de-a lungul carierei sale, ea a explicat că le ține într-un loc special pentru ca fiul ei să decidă ce să facă cu ele la momentul potrivit.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete