Jamie Lee Curtis, motivul pentru care a refuzat invitația la cina Premiilor Oscar

Jamie Lee Curtis este o femeie inteligentă, încrezătoare și ocupată. Vedeta în vârstă de 64 de ani nu se mulțumește să stea degeaba în viață, în schimb, își urmărește activ pasiunile pentru a avea un impact pozitiv.

Cu toate acestea, pentru a fi femeia productivă și de succes care este, se pare că Curtis știe cum să își stabilească prioritățile. Acesta este motivul pentru care nominalizata la Oscar a refuzat recent o invitație la unul dintre cele mai căutate evenimente de la Hollywood.

Jamie Lee Curtis a refuzat invitația de a participa la cina nominalizaților la premiile Oscar. Talentata vedetă, care este desemnată pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul Everything Everywhere All at Once, a explicat: „Mami se culcă devreme… La ora 19:30 va fi ora 9 înainte de a primi mâncare și știi ce? Nu se întâmplă nimic bun cu mine după ora 21:00. Nimic, zero!”, a declarat ea, scrie Bright Side.

În altă ordine de idei, în timpul unui interviu, Jamie Lee Curtis a povestit cum este să fii nominalizată la aceeași categorie de Oscaruri cu mama ei, Janet Leigh, și cum se creează o “legătură de rudenie”. În ciuda faptului că era conștientă de această legătură, ea nu a crezut niciodată că se va întâmpla. De fapt, Jamie Lee Curtis a obținut prima nominalizare la Oscar pentru rolul ei la mai bine de 60 de ani de la nominalizarea mamei sale pentru Psycho.

În plus, tatăl ei, Tony Curtis, a fost și el nominalizat cu un an înainte la categoria cel mai bun actor pentru The Defiant Ones. Deși actrița în vârstă de 64 de ani are propria moștenire, ea spune că viața ei reală este separată de viața ei fantastică din industria de divertisment.

Mai mult, cina privată de la Oscar nu este singurul eveniment la care Curtis ar fi sărit din cauza programului ei de somn timpuriu. De fapt, actrița și-a exprimat preferința pentru evenimentele din timpul zilei în 2 interviuri recente.

Vedeta din Freaky Friday a sugerat că muzicieni precum U2, Coldplay și Bruce Springsteen ar trebui să ia în considerare posibilitatea de a face spectacole dimineața, deoarece preferă să doarmă decât să asiste la aceste spectacole la o oră târzie. “O să spun asta acum… U2, faceți un matineu. Coldplay, faceți un matineu. Ce ziceți de un concert la 12 după-amiaza, Coldplay? Ce ziceți de asta?”, s-a întrebat ea.

Actrița s-a adresat apoi lui Bruce Springsteen. “Faceți un matineu! Ești bătrân!”, a spus ea. “De ce nu m-ai lăsat să vin să te văd…”. O să vin să-ți ascult concertul de 5 ore, Bruce, la ora 2, iar eu o să fiu acasă și în pat la 7:30″, a continuat ea spunând.

Jamie Lee crede în valoarea muncii asidue și în câștigarea odihnei ca o recompensă. Ea se bucură de sentimentul de împlinire care vine în urma efortului depus și îl vede ca pe o oportunitate de a construi un capital de succes. Această filozofie se extinde la toate domeniile vieții ei, inclusiv la statutul de mamă, căsătorie și prietenii.

Ea crede că ajutându-i pe alții și depunând efort acum va duce în cele din urmă la o viață mai satisfăcătoare și mai împlinită. Cu toate acestea, ea recunoaște, de asemenea, importanța odihnei și a relaxării odată ce a meritat-o. “Va veni un moment în care voi dori să mă relaxez și să nu-mi mai fac atâtea griji în legătură cu munca mea… când îmi voi fi câștigat odihna”, a spus Jamie Lee Curtis, potrivit sursei citată anterior.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete