Jada Pinkett Smith, criticată pentru că a sprijinit interesul fiicei sale pentru poligamie și relații deschise

Faimoasa familie a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor, de această dată este vorba despre modul în care Jada Pinkett Smith își crește copiii. Vedeta discută adesea deschis subiecte controversate în emisiunea sa Red Table Talk.

Fiica ei, Willow, s-a alăturat și ea și a dezvăluit că este o persoană care practică poligamia și că nu este împotriva întâlnirii cu mai multe persoane în același timp. Unii admiră stilul parental al Jadei, în timp ce alții cred că este prea mult.

Will și Jada s-au căsătorit în 1997 și au avut împreună doi copii – Jaden și Willow. În septembrie 2021, Will a susținut că o relație monogamă nu era pentru ei, deoarece se simțeau “nefericiți”.

Jada Pinkett Smith nu crede în căsătoria convențională, așa că au decis să opteze în schimb pentru o căsătorie deschisă. Actrița explică faptul că nu este realist să te aștepți ca bărbatul tău să fie atras doar de tine. Ea afirmă că a fi atrasă de altcineva nu înseamnă că nu-ți mai iubești partenerul.

Jada Pinkett Smith nu se teme să discute unele subiecte sensibile cu fiica ei, Willow. În plus, o face în fața publicului în timpul emisiunii sale Red Table Talk. Jada vrea ca copiii ei să poată vorbi deschis despre unele subiecte tabu.

Mama Jadei, Adrienne Banfield-Norris, nu este întotdeauna de acord cu opiniile ei privind educația parentală din cauza deciziilor neobișnuite ale acesteia. Cu toate acestea, Will și Jada cred că nu ar trebui să existe dictatură, ci parteneriat atunci când vine vorba de educație, scrie Bright Side.

Din moment ce Jada și Will au o căsnicie deschisă, oamenii cred că Willow le urmează pur și simplu exemplul. Willow a devenit curioasă în legătură cu poligamia și a aflat mai multe despre aceasta pe Instagram. Jada a discutat despre asta în emisiunea ei. Willow a mărturisit, de asemenea, că ar putea avea sentimente pentru femei.

Willow susține că conceptul de “singurul și unica mea” nu va funcționa pentru ea. Willow dezvăluie că uneori devine geloasă, dar mama ei spune că ar trebui să aibă cea mai mare poveste de dragoste cu ea însăși mai întâi.

Willow a dezvăluit că monogamia o simte “sufocantă”. Ea crede că nu îi permite să învețe abilitățile necesare pentru a evita sentimentele de nesiguranță și de proprietate. În plus, ea mai consideră că acest concept este opresiv pentru femei.

Vedeta susține că este important să alegi un stil de relație care ți se potrivește. Monogamia nu ar trebui să fie ceva ce trebuie să faci doar pentru că toți ceilalți fac asta. Fanii cred că este vorba de influența Jadei, iar unii nu au fost încântați de acest lucru.

Unii o numesc pe Willow un “copil sărac” care a fost expus la un mediu atât de inadecvat încă din copilărie. Alții sunt de părere că nu are de ce să fie mândră. Ei suspectează că toată lumea din familie urmează pur și simplu ceea ce spune Jada. În orice caz, părerile diferă, iar Jada și Will sunt cei care trebuie să decidă cum să-și crească copiii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete