Iuliana Tudor: Avantajele vietii

Iuliana Tudor: Avantajele vietii

Iuliana Tudor
Cadouri de la Mos

Cel mai drag… Tudor, infasurat in beteala, in timp ce ma privea cum am impodobit bradul. Cel mai frumos… Craciunul petrecut la TVR, in direct, intr-o emisiune in care am premiat numele importante care au contribuit la arhiva de folclor a Televiziunii Nationale. Au fost niste momente in care i-am avut in fata mea pe oamenii care au semnat istoria folclorului la televiziune.

La inceput de an…

Imi doresc acelasi echilibru in toate. Pe plan personal ma simt implinita pe deplin. In plan profesional planuiesc un sezon cu numarul 10 al emisiunii „O data-n viata“, de nota zece! Dincolo de asta, dorintele mele nu au contururi foarte clare. Si asta pentru ca, de ceva timp, am invatat sa traiesc intens in prezent.

Am atat de multe de invatat din tot ce-mi ofera fiecare zi, incat nu-mi doresc decat sa am mintea limpede pentru a intelege exact ce traiesc.

Grecia
Iubesc Grecia

Are locuri fantastice, dincolo de spatiile super-aglomerate de turisti. E locul care imbie la dragoste, unde am descoperit simplitatea in starea cea mai pura.

O lectura recenta

„Recent“ ar insemna cateva saptamani… Venirea lui Tudor pe lume nu mi-a mai oferit ragaz pentru lectura, dar parcurg zilnic sau saptamanal, in functie de data publicarii, editorialele unor oameni pe care-i admir: Andrei Plesu, Cristian Tudor Popescu, Catalin Stefanescu…

Televiziunea

Televiziune

Este pasiune, provocare! Televiziunea inseamna clipe traite doar in direct si o data-n viata. Nimic repetabil, nimic obisnuit, nimic lipsit de adrenalina. O data-n viata este sansa de a face televiziune asa cum imi place, asa cum am invatat!

In trei…

Cand l-am adus acasa pe Tudor din maternitate, si eu si sotul meu eram coplesiti de fericire, dar, paradoxal, si de teama inceputului. A trecut mai bine de un an si-am invatat de la cel mic sa fim parinti. Am reinvatat sa ma joc „pe bune“, am reinvatat sa ma daruiesc exclusiv familiei atunci cand suntem impreuna, sa respect un program care presupune organizarea mea ca mama, profesionist si femeie.

Maternitatea

Pana sa apara Tudor, eram obisnuita sa raportez totul la doi. Acum avem trei persoane la intretinere si trei nume in semna tura de pe felicitarile de sarba tori. Glumesc… e mult mai mult decat atat si e greu de asezat in cuvinte!

Iubirea… declarata in special in februarie?

Nu cred ca iubirea se cuantifica in gesturi sau in frecventa lor. E sau nu e! La noi e suficienta o privire si intreaga zi stralucesc. Cred foarte tare ca ochii unui barbat iti spun intr-o secunda daca mai esti in inima lui sau nu. Povestea asta cu o luna sau o zi a dragostei mi-e straina.

Catalina Ioancea; foto: arhiva personala, shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete