Iuliana Pepene încinge Instagramul cu fotografii din vacanță

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor de la Observatorul Matinal, încinge imaginația bărbaților fie atunci când apare la pupitrul știrilor Antenei 1, fie când postează fotografii pe contul personal de Instagram.

Supranumită „Bomba de energie' de către colegii, Iuliana i-a pus pe jar pe admiratorii săi după ce s-a lăsat fotografiată în costum de baie printre valuri, Apariția ei fiind ca un val răcoritor pe o plajă încinsă.

Știrista apare în poze purtând un superb costum de baie întreg de culoare neagră, mulat, care are un decolteu generos.

„Apă curată, serotonină și sunetul valurilor', a fost mesajul prezentatoarei Observatorului care însoțește fotografiile din vacanță pe care le-a publicat pe pagina de Instagram.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Postarea frumoasei știriste a adunat peste 5.000 de aprecieri, iar unii au ținut să și comenteze la postarea respectivă.

„Ești foarte frumoasă', „Sirenă la mal', „Superbă ca întotdeauna', „Look like a Bond' girl!' sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care vedeta le-a primit la imaginile cu pricina.

Cine este Iuliana Pepene?

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991. Ea a studiat Facultatea de Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, iar mai târziu a urmat cursurile facultății de Jurnalism din cadrul Universității București.

Drumul spre Antena 1 l-a început la Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă. La început, Iuliana a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan, scrie a1.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete