Iulia Vântur, anunțul despre copil și căsătorie: „E dar de la Dumnezeu”. Se iubește de 10 ani cu Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit despre copil și căsătorie într-un interviu recent. Artista are o relație cu Salman Khan de aproximativ 10 ani și s-a mutat în India pentru el.

Iulia Vântur și Salman Khan, un cuplu care a rezistat testului timpului, continuă să încânte fanii cu povestea lor de dragoste. Împreună de peste 10 ani, cei doi formează unul dintre cele mai adorate cupluri din lumea mondenă și, într-un interviu acordat Revistei VIVA!, Iulia Vântur dezvăluie câteva aspecte personale ale relației lor.

În ceea ce privește căsătoria, Iulia Vântur a subliniat că nu există regrete în privința acesteia. Cu sinceritate, artista a explicat că regretele pot apărea atunci când căsătoria nu funcționează, însă în cazul ei, se consideră norocoasă că se află într-o relație solidă și fericită cu Salman Khan. Cuplul lor, care a traversat numeroase provocări și bariere culturale, a reușit să construiască o legătură specială și să își păstreze iubirea vie de-a lungul anilor.

„Nu. Regrete poți avea când te căsătorești și nu merge. Eu nu sunt în această situație, slavă Domnului!', a spus vedeta.

În privința planurilor de viitor, Iulia Vântur a stârnit interesul fanilor prin dezvăluirea dorinței de a deveni mamă. Cu toate acestea, artista a lăsat totul în mâinile destinului, exprimând o încredere profundă în ceea ce va aduce viitorul.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie”, a spus vedeta pentru viva.ro, exprimând încrederea că va gestiona cu succes rolul de mamă și cariera. „Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine', a adăugat Iulia Vântur.

iulia-vantur-indiaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

Cum a fost primită Iulia Vântur în familia lui Salman Khan

Iulia Vântur trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste cu Salman Khan, iar recent a vorbit despre părinții iubitului ei. Cum a fost primită vedeta în India, țară în care a ales să se mute în urmă cu 10 ani.

De la momentul în care a părăsit România, Iulia Vântur și-a construit o carieră internațională de succes, câștigând aprecierea publicului indian prin contribuții remarcabile în industria muzicală și cinematografică. În timpul interviului, artista a împărtășit că familia lui Salman Khan a fost extrem de primitoare, îndrăgind-o din prima clipă și tratând-o ca pe un membru al familiei.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a «adoptat» și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor', a mărturisit Iulia Vântur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete