Iulia Pârlea are o siluetă de invidiat la 38 de ani. Cum se menține noua prezentatoare de la Pro TV: „Nu am făcut sport niciodată”

Iulia Pârlea e prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV. Încă de la prima ei apariție pe micul ecran, vedeta a afișat o siluetă de invidiat, iar acum, într-un interviu pentru Ego.ro a spus cum se menține în formă, fără a se îngrășa.

„Nu știu cum o să pară ceea ce spun acum, dar să știi că nu am făcut sport niciodată în viața mea. O să mă apuc. Nici nu mizez pe tinerețe. Poate mizam pe tinerețe până la 30 de ani. Nu am o problemă cu vârsta, nici măcar nu o simt. Eu am rămas undeva pe la 25 de ani', a povestit Iulia Pârlea.

iulia-parlea-silueta-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Chiar dacă obișnuiește să gătească, Iulia Pârlea nu exagerează cu mesele, are grijă să mănânce sănătos și regulat. Recunoaște însă că în anumite momente mănâncă și preparate sănătoase, dar nu foarte des. „Am stat pe lângă mama și bunica prin bucătărie. Dar mai mult de la mama mea am învățat să gătesc. Îmi plăcea să stau în bucătărie când ea gătea. Îmi iese foarte bine mâncarea românească. Fac tot felul de ciorbe și sarmale. Nimeni nu mă crede că fac sarmale. Le și mănânc, nu doar că le fac. Sunt norocoasă. Am o genă bună. Ar fi bine dacă aș mânca doar mâncare gătită, cea pe care o fac eu acasă, dar ideea e că mănânc și alte chestii mai puțin sănătoase', a mai spus vedeta pentru Ego.ro.

Viața mai puțin știută a Iuliei Pârlea

De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe televiziuni, la Antena 1, la DIGI24, la Telekom Sport, iar apoi a trecut la Aleph News. Aceasta a lucrat și la radio, iar cu ani în urmă a cochetat cu modellingul.

În ceea ce privește viața ei privată, se știe că aceasta a avut o relație cu Iulian Moga. Cei doi au fost și logodiți, dar s-au despărțit înainte să stabilească nunta.

Iulia Pârlea s-a iubit și cu fotbalistul Gabriel Torje, dar și cu Alex Pițurcă, băiatul lui Victor Pițurcă, actualul iubit al Cristinei Ich.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete