Iubești din suflet și vrei să fii iubit la fel? Iată zodia care îți poate oferi cea mai sinceră dragoste

Cu toții avem o dorință intensă de a fi iubiți. Nevoia de a fi iubit, așa cum au arătat experimentele lui Bowlby și alții, ar putea fi considerată una dintre cele mai fundamentale nevoi ale noastre. Una dintre formele pe care le ia această nevoie este nevoia de contact, dorința de a fi ținut în brațe și atins.

Una dintre zodiile cele mai afectuase și capabile să ofere o dragoste pură este Fecioara. Fermecătoare, perfectă și inteligentă, Fecioara iubește din toată inima. Nativii din această zodie sunt foarte intuitivi, au capacitatea de a simți ceea ce nu este în regulă cu o persoană sau situație și se adaptează la orice cu intenția de a (se) îmbunătăți.

În relațiile amoroase, Fecioarele sunt extrem de reticente la început, însă atunci când sunt sigure de cealaltă persoană, ele vor iubi frumos și vor face tot ce le stă în putință să fie fericite alături de persoana iubită. Mai mult decât atât, acești nativi sunt loiali și se vor pune pe planul doi pentru a-i împlini nevoile partenerului.

Cu toate acestea, cei născuți în zodia Fecioară nu cred în dragoste la prima vedere și adoră relațiile stabile, evitând astfel să se implice în aventuri de-o noapte. Din punct de vedere social, acestor nativi nu le place cearta și caută întotdeauna căi de remediere a conflictelor și îi scoți greu din sărite.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop