Îți pot oferi uleiurile naturale gene mai lungi și mai groase?

Tendințele în materie de frumusețe par să urmărească mereu gene mai lungi și mai groase.

Se caută în permanență soluții pentru a obține noi rimeluri inovatoare, formule de creștere chimică și extensii cu întreținere ușoară și folosire de lungă durată. Dar dacă ar exista o soluție naturală mai puțin costisitoare? Uleiul de nucă de cocos, uleiul de migdale și uleiul de măsline au fost promovate pe internet ca amelioratori supremi pentru gene. Se așteaptă de la acestea să ajute genele să crească mai lungi, mai sănătoase și mai puternice. Iată câteva dintre efectele pe care aceste uleiuri le pot avea asupra părului, în general, și în special asupra genelor. 

Ulei de măsline

Uleiul de măsline este mult mai mult decât un ingredient în pesto. Obținut de obicei prin presarea măslinelor întregi, este bogat în vitaminele E și K și chiar în clorofilă – iar aceste vitamine naturale hrănesc, hidratează și condiționează firele de păr. Vitamina E bogată în antioxidanți, în special, protejează împotriva radicalilor liberi care dăunează foliculilor de păr și împiedică creșterea. O dată cu aplicarea uleiului, genele tale devin mai protejate, făcându-le să crească lungi și puternice. Încearcă să masezi puțin ulei de măsline pe genele tale sau să aplici ulei pe ele cu o perie de rimel curată. Îl poți folosi și dacă porți gene false, cum sunt cele de pe https://www.pourellebeauty.ro/, mai ales dacă dorești să îndepărtezi mai ușor lipiciul care poate rămâne la ochi după îndepărtarea genelor.

Ulei de migdale

Legenda spune că uleiul de migdale era folosit în Egiptul antic pentru a încuraja creșterea părului și pentru a preveni chelia. Plin de grăsimi mononesaturate, vitamina E, magneziu și calciu, uleiul de migdale hrănește genele și le oferă rezistență. În plus, netezește cuticulele firelor de păr ale genelor tale, ceea ce le protejează eficient de frecare și uzură, astfel încât acestea să poată continua să crească și să rămână sănătoase. Poți folosi același truc cu pensula de rimel pentru a aplica ulei de migdale pe gene.

Ulei de cocos

Un remediu natural preferat de foarte multe persoane este uleiul de cocos, plin de acizi grași care îi permit să se absoarbă ușor în firul de păr. Aceasta înseamnă că este capabil să ofere o hidratare mai profundă și de durată mai lungă decât alte uleiuri. De asemenea, este capabil să protejeze părul de pierderea și deteriorarea proteinelor, ceea ce duce la gene mai groase și mai lungi și previne căderea lor. În plus, este extrem de blând și sigur de utilizat în zona delicată a ochilor, hrănind nu doar genele, ci și pielea din jurul lor. În cele din urmă, uleiul de cocos este una dintre puținele substanțe naturale care conține trigliceride cu lanț mediu precum acidul lauric, care oferă beneficii antimicrobiene și antifungice. Acești acizi protejează pielea din jurul ochilor de infecții, iritații și inflamații. Astfel se reduce riscul ca bacteriile să fie transferate pe genele tale și implicit la ochi. Încearcă să freci puțin ulei de cocos de-a lungul liniei genelor sau aplică-l pe gene folosind o pensulă de rimel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial