Îți aduci aminte de Omar Arnaout, primul câștigător de la „Next Star”? Tânărul se căsătorește în curând

Avea 12 ani când a câștigat primul sezon „Next Star'. Omar Arnaout s-a transformat acum într-un adolescent. Toate merg ca pe roate în viața profesională, dar și în cea personală. Tânărul a anunțat că se căsătorește. 

Omar Arnaout este de mic pasionat de muzică. Cântă de când era copil și continuă să facă asta și acum. În ultima perioadă a lansat mai multe melodii la îndrumarea lui Alex Velea. Nu doar cu viața profesională se mândrește Omar, acum în vârstă de 20 de ani, ci și cu viața personală.

Celebrul artist trăiește de ceva timp o poveste de iubire cu Miruna, cei doi au și decis să se logodească. Omar a oferit deja primele declarații despre căsătorie la Antena Stars și a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are alături de viitoarea sa soție, scrie spynews.ro.

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta. Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns.', a spus Omar la Antena Stars.

El a făcut câteva dezvăluiri și despre cererea în căsătorie la care au luat parte și părinții lui, dar și ai ei. „La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții mei.', a mai adăugat Omar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete