Îți aduci aminte de Ernest? Când revine pe micul ecran prezentatorul care a devenit celebru la „Big Brother”

De luni, 6 martie, de la ora 13:00, Ernest vine în casele telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii În căutarea adevărului', un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

„În căutarea adevărului' le va oferi telespectatorilor, ca și până acum, o serie de situații de viață care aduc în atenția publicului întâmplări pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta. Descoperiri tulburătoare, despre oamenii de lângă noi, întregesc tabloul poveștilor pe care Ernest le aduce în față telespectatorilor, începând din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Povești de viață halucinante, cu mize mari, și investigații amănunțite întregesc tabloul adevărului pe care Ernest și echipa În căutarea adevărului' îl scot la iveală.

„Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpăna, care ne pot schimbă viață, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmplă lucruri neplăcute atunci când minciună, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți. Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că minciuna are picioare scurte ', spune Ernest.

„În căutarea adevărului' revine din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00 la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete