Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit din nou. Ea a făcut primele declarații: „Răbdarea mea a luat sfârșit”

Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Potrivit declarațiilor făcute de ea în mediul online, cei doi ar fi pus punct căsniciei lor. 

ilie nastase tata la 75 de ani 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT! În toată această perioadă am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!', este anunțul făcut de Ioana Simion pe Facebook.

După declarațiile făcute de Ioana, Ilie Năstase a avut o reacție despre posibila despărțire și nu a vrut să comenteze prea multe despre acest subiect. Acesta le-a sugerat jurnaliștilor să o sune pe Ioana Simion și să discute cu ea, pentru că pe el nu îl „interesează persoana'.

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc!

Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.', a declarat Ilie Năstase pentru FANATIK. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete