Ioana Năstase, terorizată de Ilie Năstase? Ce s-a întâmplat: „Mereu i-am spus-o, din partea mea el are toată libertatea”

Ioana Năstase, terorizată de Ilie Năstase? Într-un interviu pentru Cancan ea a declarat că soțul, de care a fost la un pas de divorț de mai multe ori, mereu o sună și o verifică. În schimb, ea nu face așa cu el, i-a acordat toată libertatea de care are nevoie.

Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani și soția lui Ioana, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în 2019, iar de atunci de mai multe ori au fost despărțiți, chiar au depus și actele de divorț. În ciuda tuturor neînțelegerilor, au rămas împreună.

Acum, Ioana Simion spune că Ilie mereu o verifică, că e gelos. „Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată', a dezvăluit Ioana Năstase, care spune că e o femeie independentă, că are afacerile ei.

„De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii. Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie. Am și eu afacerea mea. Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui.

Eu între timp, am mai achiziționat ceva. Am unde să stau, slavă Domnului. Am apartamente, am casă la mama. Eu muncesc pentru tot ce am. Nimic nu cade din cer. Întotdeauna bănuții strânși i-am investit îm imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea'.

Și a continuat: „Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele. Chiar dacă pare cam ciudat. Dar nu sunt genul. Fiecare cu afacerile lui. Chiar recent trebuia să-și deschidă firmă și a zis să o trecem pe numele amândurora. I-am spus că eu fac afaceri de la 21 de ani.

Și am învățat un lucru foarte important. Niciodată, nici măcar cu soția ta, să nu te asociezi. Și m-a ascultat și și-a făcut-o singur. Pentru că de aici ies tot felul de certuri, de discuții. Chiar și între soți. Fiecare să plătească pentru greșeala lui. Nici măcar nu ne sfătuim în acest domeniu', a adăugat aceasta.

ioana-si-ilie-nastase-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cei doi s-au mutat de curând într-o vilă în Otopeni, lângă București, și intenționează să achiziționeze proprietatea. „Chiar am avut treabă, ne-am mutat. Vreau să cumpăr o casă și am rugat proprietarul să mă lase două-trei luni să văd dacă mă acomodez. Are curte, tot ce-i trebuie. Aici vom locui împreună. Urmează să o și cumpăr, chiar ieri am stabilit că vom face demersurile principale. Are mansardă, livingul destul de mare.

Eu îmi doream foarte mult o căsuță aici, în Otopeni, într-o zonă drăguță. Casa e ceea ce-mi doream. E superbă. Cred că are loc și căluțul, dacă-l bag prin spate. Chiar mă gândeam ca în curte să luăm și un cățel frumos, un Labrador. Când am ceva de făcut, nu mă las până nu termin. Ilie a mers cu mine la cumpărături. De fiecare data când îmi cumpăr câte o casă, trebuie să simt că acolo îmi e locul. Chiar a venit și fi-miu, să vadă dacă-i place. Și a zis da de când a intrat. Le facem pe rând, mai o piscină, mai ce ne dorim', a încheiat Ioana Năstase.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete