Ioana Năstase spune că Ilie Năstase a jignit-o: „Mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare”. El ar fi plecat, de fapt, de acasă

Ioana Năstase și Ilie Năstase sunt în conflict, după ce în presă s-a scris că ea a plecat de acasă. Totodată, s-a speculat că ar fi luat cu ea 2 milioane de euro. Vedeta neagă acum totul și explică cum au stat, de fapt, lucrurile între ea și Ilie Năstase.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. Deci din cate îmi aduc eu aminte, spre sfârșitul săptămânii trecute, vorbea cu fratele lui că ar vrea să-l duca la un spa, undeva pe la Eforie, pe el și pe șofer. Eram la munte. Ne-am întors luni, luni pe zi. Seara am plecat spre Constanta.

El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți. Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineața, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fata geamului bineînțeles că în loc de dimineața mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (…). Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora doua, trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se vă întoarce, să plecam din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treaba aici', a declarat Ioana Năstase, într-un interviu pentru Pro TV. Totodată, ea a negat că a plecat cu bani de acasă.

“Doamne ferește! Cum să plec cu două milioane de euro. Pai mai eram acum aici?”.

Ilie Năstase ar fi plecat de acasă, nu Ioana NăstaseSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ioana Năstase spune că Ilie Năstase nu a sunat-o și nu ar fi intervenit pentru a opri presa din a răspândi acuzele referitoare la bani, în ciuda faptului că după cinci zile a declarat că “furtul” nu a avut loc.

„Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: “Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva”. Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună daca e… tot timpul. Putea să sune să spună, “mai oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat”. Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva”, a mai declarat Ioana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete