Ioana Ginghină, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Ce meniul a pregătit invitaților

Sâmbătă, 23 septembrie, Ioana Ginghină va îmbrăca din nou rochia de mireasă, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol.

De această dată, actrița se va cununa civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, în curtea vilei sale din afara Bucureștiului. Evenimentul promite să fie unul atipic pentru o nuntă, desfășurându-se într-un cadru intim și familiar.Ioana Ginghină a dezvăluit că este foarte emoționată înainte de acest moment special din viața ei.

Actrița a trecut prin ultima probă pentru rochia de mireasă și a împărtășit câteva detalii despre cum va arăta evenimentul. Nunta va avea loc în curtea casei sale, unde ea a rămas să locuiască după divorțul de Alexandru Papadopol.

Deși este a treia căsătorie pentru Ioana Ginghină, acest moment este plin de semnificație și emoție pentru ea. Actrița a mărturisit că se consideră norocoasă să aibă o nouă șansă la dragoste și că este recunoscătoare că împarte această experiență alături de Cristian Pitulice.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Am primit niște cercei cu bride (n.r. mireasă), pe care o să-i port toată săptămâna! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau sămă bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

„Rochia este simplă, comodă și frumoasă'

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei', a dezvăluit Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Click!

Cu toate emoțiile și pregătirile în desfășurare, Ioana Ginghină se bucură de sprijinul familiei și al prietenilor săi. Aceasta își dorește ca evenimentul să fie unul memorabil și să marcheze începutul unei noi etape fericite în viața sa.

ioana-ginghina-nunta-cristi-pitulice-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete