Întâmplarea rușinoasă trăită de Aurelian Temișan: „Nu cred că am mai ratat nimic din ceea ce am trăit la nivel de țară”

Aurelian Temișan, celebrul artist român, a fost invitatul ediției de duminică, 12 martie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la Kanal D.

Oltean din naștere, născut la Craiova, artistul, acum în vârstă de 50 de ani, a experimentat, în tinerețe, fotbalul, însă s-a simțit atras cu adevărat de lumea artistică, devenind una dintre cele mai recognoscibile voci din România. În 1989, la vârsta de 17 ani, Aurelian Temișan a debutat pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară de la Mamaia și, nu la mult timp după acest eveniment major al vieții lui, a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți ai anilor 90.

Cu o voce greu de confundat și cu o prezență scenică de invidiat, Aurelian Temișan a devenit un artist care îmbină cu ușurință muzica, teatrul și televiziunea. Aurelian Temișan este căsătorit cu actrița Monica Davidescu și împreună au o fiica.

În emisiunea de la Kanal D, el a dezvăluit ce întâmplare rușinoasă a trăit în timpul Revoluției din 1989. Când oamenii erau la proteste, pe străzile Timișoarei, ale Bucureștiului, Aurelian Temișan petrecea momente unice alături de o domnișoară, el nu a luat parte la haosul din țară în acel moment, scrie kanald.ro.

Artistul a petrecut alături de o domnișoară, acasă, uitându-se la un film. Acesta nu și-a dat seama de ceea ce se întâmpla în țară nici atunci când a plecat de la tânără și mașinile îl claxonau, străzile erau pline de oameni. Primul gând pe care acesta l-a avut era că toată lumea îl saluta și că se bucură să îl vadă, însă adevărul era altul.

Întrebat de Denise Rifai dacă a mai pierdut și alte evenimente importante în dormitor, răspunsul lui a fost unul diplomat.

Aurelian TemișanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Revoluția din ’89, ăla e cel mai important eveniment care m-a prins și care am crezut că datorită lui, deși nimeni nu știa ce film văzusem eu cu domnișoara respectivă, de aceea mă salutau oamenii din mașini. În rest, celelalte dormitoare erau frumos mobilate și cred că nu relevă vreo importanță în discuția noastră, având în vedere că nu cred că am mai ratat nimic din ceea ce am trăit la nivel de țară. Faptul că eu eram prins cu vreun alt film documentar la care mă uitam. O dată și bine', a declarat Aurelian Temișan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete