În sfârșit! Un ruj mat, care rezistă fără să usuce buzele

Primăvara vin veștile bune: AVON a lansat cea mai mai recentă inovație în materie de rujuri – HYDRAMATIC, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant de acid hialuronic.

Bunica mea avea o vorbă: „să nu ieși nerujată în lume, orice-ar fi! Buzele tale trebuie să fie dichisite și să spună o poveste.' Și de-a lungul anilor, dacă s-a întâmplat să nu am blush sau creion pentru sprâncene „când am ieșit în lume' nu a fost o problemă, dar cu rujul n-am glumit! Autosugestia a funcționat și mi s-a părut că fără ruj sunt palidă, bolnavă, falită, fără perspective și cu viața de-a valma. Sigur că e greșit, dar, când bunica îți spune o vorbă, apăi, vorbă e! Și iată cum devii expert într-un domeniu, fără lauri și laude. Și știi dintr-o privire ce ți se potrivește, ce formule sunt potrivite și ce substanțe să cauți în rujul minune.

AVON a pus la treabă o întreagă echipă de oameni de știință și experți în domeniu pentru a crea un nucleu special într-un ruj, care conține un amestec exclusiv de ingrediente – acid hialuronic și glicerină. Știm ce face fiecare, acidul hialuronic este o super-moleculă capabilă să rețină apa în piele mai bine ca oricare alt ingredient natural sau sintetic, iar glicerina este cel mai cunoscut umectant, un agent hidratant care extrage apa din straturile profunde ale pielii aducând-o către stratul exterior la suprafață. Și astfel a luat naștere HYDRAMATIC, rujul cu o consistență unică: pigment care învăluie buzele în culoare și un strat indescifrabil de agent hidratant. Spun indescifrabil pentru că deși o simți, nu vezi pelicula lucioasă, matul rămâne mat.

Artileria grea în materie de rujuri mate o reprezintă gamele de roșu intens. Aici nu poți păcăli. Roșu nu e discret, nu e nude, nu-l poți ascunde, nu se transformă în tușă-abur dintr-o nuanță discretă. Roșu e o declarație de război ca să faci pace. Eu am folosit Hydra Siren Red, un roșu intens care aș zice că aduce un omagiu anilor 50 de la Hollywood. Hydra Siren Red recreează roșul sofisticat de pe buzele divelor care au scris istorie în cinematografie: Marilyn Monroe, Grace Kelly sau Elisabeth Taylor. Discret, când zâmbesc, observ în oglindă o peliculă fină de luciu, slab perceptibil, cât că nu pună în umbră nuanța mată a roșului. Îmi umezesc obsesiv buzele să văd ce se întâmplă. Nimic. Nu se ia, nu simt gustul unui colorant agresiv, polimeri sau derivați din silicon. Buzele mele roșii sunt acoperite perfect cu un film protector și hidratant.
Din cele 15 nuanțe am ales-o pe cea mai dificilă… deși sunt conștientă: te joci mai bine cu nuanțele jucăușe, e fix ca-n viață. Dar tot ca-n viață, când îți asumi să nu o iei pe ocolite și alegi drumul roșu-sângeriu, ai mai multe șanse să arăți lumii că ești pregătită. La o adică, pentru orice… Rujul meu roșu-sirenă rezistă, a lăsat urme fine pe ceașca albă de ceramică și nicio urmă pe paharul cu apă. Cel mai probabil reprezentanții AVON vor avea mult de lucru cu acest nou ruj inovator, care culmea, costă 35.99 lei. Noroc că poate fi comandat și de pe site!

Florentina Mușat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial