Impresarul Otiliei Bilionera se răzbună pe artistă. Vrea să o lase fără numele de scenă

După ce l-a acuzat că nu i-a dat banii pe concerte, acum impresarul Otiliei Bilionera vrea să se răzbune și să o lase fără numele de scenă. Artista s-a trezit cu un nou proces.

Otilia a colaborat cu Ionuț Bejinariu timp de 6 ani până în toamna anului 2020. Artista susține că impresarul nu i-ar fi dat banii pe care îi avea de luat în urma concertelor. „Procesul pentru despăgubiri merge mai departe. Are foarte mulți bani să îmi dea, conform contractului pe care îl aveam. Vorbim de prevederile unui contract pe care l-am avut cu Ionuț Bejinariu, care îmi era impresar, și cu firma pe care o deține el. Trebuia să împărțim încasările din concertele pe care le aveam, din drepturile de difuzare, din YouTube, Spotify etc. în mod egal. 50% eu, 50% el. Am primit, de-a lungul anilor, doar bani de la concerte. Și nici pe aceia toți, din ceea ce am aflat. Vorbim de sute de mii de euro', a dezvăluit Otilia Bilionera pentru Fanatik.

Otilia-Bilionera-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ionuț Bejinariu i-a deschis vedetei un proces prin care vrea să o lase fără dreptul de a-și mai folosi numele de scenă. Bărbatul a dat-o în judecată pe Otilia într-un proces care privește drepturile de proprietate intelectuală disputate între aceștia.

„Nu mi-a venit să cred că mă dă el în judecată. M-a reclamat că mi-am înregistrat la OSIM numele de Otilia Bilionera. Zice că este al lui. Păi, ce înseamnă Bilionera fără imaginea mea? Adică, sincer, cum să spună că numele pe care l-am folosit îi aparține lui? Cum să îl folosească el când imaginea Bilionera este asociată cu a mea?', a spus Otilia.

Fosta concurentă de la „Survivor România' speră că totul se va termina cu bine și speră să se facă dreptate. „Până la urmă voi câștiga, nu îmi fac griji, e vorba de drepturile mele. Dar mă deranjează că trebuie să mă duc în instanță pentru ceva care mi se cuvine, pentru ceva care era stipulat într-un contract, pentru munca mea. Și, sincer, uneori mi-e și teamă cu justiția, uneori parcă sunt mai favorizați hoții, nu cei cinstiți', a mai spus, pentru sursa mai sus menționată, Otilia Bilionera.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete