Într-un tragic eveniment petrecut în toamna anului 2020, vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost mistuită de flăcări, transformându-se acum într-o ruină. Cu o valoare inițială de 3,9 milioane de euro, imobilul se afla la vânzare înainte de a fi devastat de flăcări.
Incendiul a avut loc într-o zi de sâmbătă, pe 31 octombrie 2020, iar pompierii s-au chinuit timp de 9 ore să stingă focul. Casa, cu o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, a fost complet distrusă. Incendiul a izbucnit în subsolul clădirii și s-a răspândit apoi rapid la parter și etaj. Din fericire, la momentul producerii tragediei, nimeni nu locuia în vila cu cele 15 dormitoare. Imaginile cu casa arzând au devenit virale pe platformele de socializare, iar astăzi, vila se află într-o stare deplorabilă, nefiind reconstruită după incendiu.
Potrivit informațiilor obținute de la as.ro, actualul proprietar al vilei nu a luat măsuri pentru refacerea acesteia. Interiorul casei găzduiește încă obiecte personale ale lui Irinel Columbeanu, inclusiv haine, fotografii, tablouri și mobilier.
Fostul soț al Monicăi Gabor susține că vila din Izvorani ar fi fost, de fapt, incendiată. „A fost un furt deghizat. Cred că au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urmă din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate', a susținut Irinel Columbeanu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.
Și a continuat: „Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câştigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câştiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am văzut-o şi puţin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte aşa cum era.'
Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:
EXCLUSIV AVANTAJE:
CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.
DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate
Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.
PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.
HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.
A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.
PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.
DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.
DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.
Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.
Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.
Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/