Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a zvonit că divorțează de soția Ioana: „Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grija mie și Ioanei dacă divorțăm sau nu”

Ilie Năstase și Ioana, cea de-a cincea lui soție, sunt căsătoriți din anul 2015, însă de-a lungul mariajului lor au fost în repetate rânduri la un pas de despărțire. Acum, fostul mare tenismen a infirmat toate zvonurile legate de o presupusă despărțire de soție.

Într-un interviu pentru Click, Ilie Năstase a spus că nu divorțează de Ioana, ba chiar a fost deranjat de toate speculațiile referitoare la o eventuală separare de soție. „Suntem încă la Barcelona. Urmează să ne întoarcem astăzi în țară. Am stat cinci zile aici și ne-am relaxat, am fost împreună cu soția mea la un turneu de tenis.

A fost foarte frumos, ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat. Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grija mie și Ioanei dacă divorțăm sau nu. Nu, nu divorțăm! Doamne ferește de un divorț! Suntem bine așa cum suntem', a declarat Ilie Năstase pentru Click!

ilie-nastase-si-ioana-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Chiar în urmă cu câteva săptămâni, Ioana Năstase a declarat pentru aceeași sursă că mariajul ei cu Ilie Năstase nu merge prea bine, ba chiar locuiau separat. „Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic', a explicat ea.

„O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual', a mai zis ea pentru Click.

Și înainte de Anul Nou cei doi au fost despărțiți, dar cu ocazia sărbătorilor de iarnă s-au împăcat, iar de Crăciun și de Revelion au petrecut împreună la Poiana Brașov. „Au fost biletele luate din timp. Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie, îți dai seama că eu acum de sărbători nu pot să-l las sau doamne ferește. Eu mereu de sărbători am încercat să fie pace, liniște, că așa e frumos. De Revelion vom fi tot acolo, plecăm de astăzi și probabil ne vom întoarce pe 2-3 ianuarie', spunea ea înainte de Crăciun.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete