Iată cât de frumoasă este cuscra Victoriei Beckham

Despre magnifica nuntă a lui Nicola Peltz și Brooklyn Beckham o să se tot vorbească. Cei doi au arătat fabulos în ziua marelui eveniment, însă nici familiile lor nu au fost mai prejos.

Victoria și David Beckham au fost impecabili, însă de data aceasta în centrul atenției este soacra fiului lor. Claudia Peltz pare a fi sora actriței, nicidecum mama sa. Cele două seamănă extrem de bine, iar transformarea ei la nunta anului a fost fantastică.

În fotografiile care au apărut online, mama a trei copii a purtat o rochie albastră uluitoare, iar machiajul ei impecabil a fost creat de makeup artistul Nikki, care este renumită pe Instagram ca @Nikki_Makeup.

„Cea mai frumoasă mamă a miresei, doamna Claudia Peltz. Felicitări, Nicola și Brooklyn. Vă transmit toată dragostea mea. Pregătirile nunții au fost incredibil de emoționante și uimitoare. Mi-a plăcut fiecare moment al acestui weekend frumos. Hair by @cwoodhair #nikki_makeup', a scris make-up artistul Nikki pe Instagram postând o fotografie cu Claudia Peltz.

Nicola Peltz și mama ei sunt foarte apropiate și au o legătură incredibilă. Potrivit Vogue, „ceva albastru' purtat de frumoasa mireasă provine de la mama ei.

Rochia a încorporat detalii personale dulci: mama miresei a adăugat un ochi rău ca talisman pentru fiica ei, împreună cu un mesaj pe care echipa Valentino l-a cusut în rochia de mireasă folosind fir albastru', relatează revista.

Nicola Peltz și Brooklyn BekchamSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La ceremonie, tatăl mândru David a „vărsat o lacrimă’ în timp ce a ținut un discurs emoționant în timpul nunții anului. Martorii au spus că legenda fotbalului din Anglia „s-a emoționat profund’, când și-a amintit ziua în care s-a născut copilul lui cel mai mare. De asemenea, a numit-o pe nora sa, Nicola, ca fiind „incredibilă’.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete