I-a făcut un pat câinelui pe plajă ca să poată vedea marea pentru ultima oară

Se spune că sunt importante experiențele frumoase atunci când ne luăm rămas bun de la cei dragi… Un bărbat și-a dus câinele la mare, i-a făcut un pat pe plajă, astfel încât acesta să poată vedea marea pentru ultima dată.

Mulți dintre noi onorăm ultimele dorințe ale celor dragi înainte ca aceștia să plece de pe lumea aceasta. Dorințele sunt variate, de la întâlnirea cu cineva pe care îl iubesc sau mersul într-un loc care a avut o semnificație specială în inima lor. Un bărbat pe nume Piero Temperato a decis să facă un gest tulburător pentru iubitul său câine care i-a ținut companie ani buni. Într-un omagiu frumos, el și-a dus câinele la mare și i-a făcut un pat pe plajă, astfel încât acesta să se poată bucura pentru ultima oară înainte de a muri.

El a postat pe Facebook poze cu câinele său, Greta, întinsă pe perna acoperită cu o pătură verde, surprinzându-i privirea spre mare. Stăpânul câinelui a scris: „Știu că sunt un nebun pentru că te-am adus atât de departe, mai ales în starea ta, dar am vrut să-ți ofer această emoție. Știu că îți place să vezi imensitatea mării – aceeași imensitate a iubirii pe care o am pentru tine, câinele meu drag, Greta.'

Textul cu pozele au fost încărcate pe platforma Reddit cu subtitrarea „O ultimă călătorie' și a primit peste 12.000 de aprecieri. Mulți au fost emoționați până la lacrimi după ce au aflat despre Greta și ce gest a făcut proprietarul ei pentru ea. „Spre mare, cu toții călătorim înapoi la mare. Fie ca tu să alergi frumos' i-a mai scris acesta.

Comentariile sunt dintre cele mai surprinzătoare: „Ce lucru frumos de făcut pentru cineva pe care-l iubești'. „Frumos câine. Îmi place ceea ce ai făcut. Mult respect.' „Toți câinii merită această dragoste. Pierderea lor este cel mai dureros lucru'.

O altă postare pe o pagină de Facebook a oferit mai multe detalii despre modul în care Piero Temperato a făcut acest gest special. Postarea a făcut lumină asupra circumstanțelor uimitoare din jurul Gretei, câinele de 15 ani care ajunsese în ultima zi a vieții ei în timp ce se lupta cu o boală gravă. În efortul de a face ultimele ei momente memorabile, proprietarul ei devotat a dus-o la sanctuarul lor prețios – plaja ei iubită.

Când se apropia ultima ei oră de viață, el i-a mângâiat cu dragoste blana, a șoptit cuvinte blânde de afecțiune și și-a amintit despre călătoriile lor împreună. El și-a exprimat dragostea profundă pentru cățel, rămânând neclintit alături de ea până la ultima ei suflare în această lume. Această poveste plină de căldură simbolizează loialitatea și devotamentul neclintit pe care le poți face pentru un animal iubit până la sfârșit.

Sursa: Aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate