Horoscopul săptămânii: aflați care sunt predicțiile Uraniei pentru săptămâna în curs

Horoscop Urania: previziunile astrale pentru săptămâna 24 – 30 iulie 2021 pentru fiecare zodie.

BERBEC

Nativii ar dori să se scuture' de relațiile care le pricinuiesc îngrijorare sau nemulțumire. Berbecii pot trece, alături de un prieten sau de un grup de apropiați, prin evenimente speciale în contextul vieții și activității pe care o desfășoară în comun.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

TAUR

Se va produce și o altă schimbare de statut astral prin revenirea planetei Jupiter, aflată în mișcare retrogradă, în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, pentru ultima dată în viitorii doisprezece ani, până pe 29 decembrie 2021.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

GEMENI

Nativii vor simți presiunea mediului sau a propriei lor conștiințe cu privire la nevoia de a accepta o schimbare în viața lor pentru care trebuie să accepte un set de premise și de valori sau de repere socio-profesionale care nu le vor fi în totalitate pe plac.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

RAC

Direcția pe care o vor lua niște relații interumane sau relațiile nativului cu una ori cu mai multe instituții pe o temă financiară/patrimonială se va schimba după 24 iulie, dar probleme vor continua să se ridice până la sfârșitul acestui an, pe fondul revenirii planetei Jupiter, pe 29 iulie, în zodia Vărsătorului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

LEU

Leii trebuie să se aștepte la confruntări, la riposte dure sau ieșite din tiparul firesc al unor dispute cu colaboratorii, partenerii de contract, tovarășii de viață sau cu dușmanii și părțile adverse într-un proces.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

FECIOARA

Posibile surprize la locul de muncă (măsuri organizatorice, aplicare nefericită a unor măsuri impuse prin lege sau venite din inițiativa conducerii, a patronatului). Situația nu se va epuiza în acest răstimp, ci se va consolida, din 28 iulie, prin intervenția planetei Jupiter, care se va întoarce în zodia Vărsătorului și pe care o va tranzita până la sfârșitul acestui an.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

BALANȚA

Pe 28 iulie, dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august, va evolua în sectorul relațiilor de prietenie unde va accentua dorința nativilor de a-și impune punctul de vedere sau de a controla o situație în care este implicat un prieten sau un grup de cunoscuți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

SCORPION

Sectorul nu se va liniști prea curând, pentru că, pe 28 iulie, aici își va relua tranzitul planeta Jupiter, care va tranzita Vărsătorul până pe 29 decembrie, timp în care va naște destule contradicții pentru a le da, tot timpul, de lucru celor care s-au născut în zodia Scorpionului pe direcția casă, familie, patrimoniu, atașamente și respect față de valorile în care s-au format.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

SĂGETĂTOR

Procesul este departe de a se stinge, în cele două-trei zile cât va ține această etapă, pentru că, pe 28 iulie, în acest sector, își va face apariția Jupiter, care va reveni în Vărsător, și care, până la sfârșitul anului 2021, le va oferi tinerilor șansa unor studii în condiții nebănuite sau pe direcții și preocupări care nu au intrat până acum în atenția lor, de unde și posibilele schimbări de orientare universitară sau profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

CAPRICORN

Pe 28 iulie, dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august a. c., va face un tandem cu Soarele, aducând un interesant potențial speculativ în plan material. Între 28 iulie, după ora 12:58, și 30 iulie, enervări domestice, relații încordate în familie, atitudine ostilă față de inițiativele unor rude; mânie și/sau ambalare interioară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor trăi clipe de uimire, vor traversa ipostaze inedite de viață (depinde unde și în ce context îi va surprinde acest fenomen astronomic și astrologic) dar, oricît ar fi de derutant și de provocator, momentul le va produce o binevenită înnoire de sine'. Ea va fi continuată și consolidată de Jupiter care, pe 28 iulie, va reveni în Vărsător.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

PEȘTI

Pe 28 iulie, dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august a. c., va induce o atitudine demnă, categorică, puțin dispusă compromisului la locul de muncă dar va solicita, o dată în plus, funcțiile inimii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 24 – 30 iulie 2021

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop