Horoscopul săptămânii: 28 decembrie – 3 ianuarie

Sfârșitul de an aduce unor zodii evenimente care pot fi asemănate cu plesnitura unui bici sau cu un ecou reverberat după un zgomot care s-a auzit brusc în acest an. Abia acum e perceput impactul acelui eveniment trecut.

BERBEC

După câteva zile de relaxare, când ați luat pauză de la sursa de stres, cumva vă întoarceți de unde ați plecat. Ceva sau cineva vă conectează cu realitatea dură și vă întoarce înapoi la griji și anxietate. Punctul culminat de îngrijorare este ziua de 30 decembrie. Priviți anul care se apropie cu o sprânceană ridicată, nu aveți mare încredere în ceea ce va urma.

TAUR

Un dialog agreabil cu cineva din cercul de apropiați, o conversație din care veți afla câteva amănunte interesante care vă vor deschide aripile către un nou orizont. S-ar putea să vreți să vă schimbați locul de muncă sau să faceți mari schimbări în viața personală în viitor. Aceste informații pe care le veți afla sunt vitale pentru decizia pe care o veți lua.

GEMENI

O mare îngrijorare privind sectorul banilor câștigați prin muncă asiduă. Manifestați câteva dubii și îndoieli că acești bani au fost administrați cu înțelepciune, fie de către dumneavoastră, fie de cineva apropiat. Sunteți convins că s-au luat câteva decizii greșite.

RAC

Posibile amânări sau întârzieri în ceea ce privește sectorul relațiilor. Ceva nu s-a concretizat în ultima lună și ați tot așteptat o portiță de salvare. Nativii raci s-au grăbit în luna decembrie să prindă un tren în care nu s-au urcat la timp. Au sperat că o pot face acum, pe ultima sută de metri. Probabil, cei mai mulți au fost dezamăgiți. Finalul an îi surprinde cu gândul la aceste amânări absurde…

LEU

Învățați să aveți încredere în persoana cea mai apropiată. Doar așa veți merge mai departe și veți realiza ceea ce vă doriți. E greu de unul singur să ajungi acolo unde ți-ai propus, și dacă drumul e comun cu cineva drag, umăr la umăr e mult mai simplu. Să fii un lup singuratic în lumea asta nebună și bezmetică nu te ajută în planurile tale. Uneori e nevoie de doi… Faceți planuri pentru anul care vine.

FECIOARA

Acum la final de an ieșiți în aer liber și eliberați-vă! Aveți mare nevoie de mișcare și de aer curat, poate de schimbat puțin rutina, atmosfera și decorul. Ar fi ideal să nu petreceți noaptea dintre ani în propria casă. Organizați-vă să plecați undeva cât mai departe de casă.

BALANȚA

În ziua de 30 decembrie se va întâmpla un eveniment astral deosebit: Luna Plină va fi în Rac pe sectorul carierei. Deși nu e momentul acum, se pare că veți primi câteva vești la final de an menite să vă schimbe traiectoria, poate fi chiar percepția psihologică despre propriile nevoi profesionale. Vă gândiți serios la profesia pe care nu o exercitați așa cum ați dori…

SCORPION

Vă gândiți serios la o schimbare majoră de direcție, poate fi chiar plecarea din țară, din localitate sau schimbarea direcției profesionale. Un dialog puțin stânjenitor ar putea avea loc la finalul săptămânii. Protagoniștii acestui schimb de replici sunteți dvs împreună cu un grup de cunoscuți.

SĂGETĂTOR

Nu mai aveți nicio tragere de inimă să mai faceți nimic acum spre final de an. V-a pierit complet cheful de a mai munci. Luna Plină din Rac pe 30 decembrie vă pune într-o situație unică, aceea de a medita la situația financiară a anului care tocmai se încheie. La realizări și la blocaje.

CAPRICORN

Au loc reviziuri de poziție, se nasc tensiuni și discuții pe fondul unor acumulări de nemulțuri și frustrări adunate de-a lungul anului. Capricornii termină acest an cu sufletul tulburat de îndoieli.

VĂRSĂTOR

Sunteți într-un punct de maximă plictiseală, vă simțiți lipsiți de perspectivă și orizont profesional. Nemulțumirea de la locul de muncă a fost leit-motivul acestui an. Din păcate nu a fost posibil să schimbați mai nimic. Vă simțiți incapabili să ieșiți din tiparul în care sunteți prinși ca într-o cursă de șoareci.

PEȘTI

Un posibil blocaj legat de gestionarea unui conflict interior. Imposibilitatea de a depăși o traumă sau o despărțire, o criză sentimentală sau un eșec. Nativii Pești vor medita la șansele lor de a ieși cu sufletul intact dintr-o situație care i-a afectat emoțional. Nu e cel mai bun moment pentru discuții contradictorii.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop