Horoscop Urania 23-27 mai, o săptămână fierbinte, iată de ce trebuie să te ferești

Horoscop Urania 23-27 mai, Mercur încă este retrograd. Atenție la declarații, decizii, contracte; finalul de lună mai este intens. Pe 25 mai, Marte intră în Berbec, este cea mai importantă mișcare a acestei planete.

BERBEC

La începutul zilei de 22 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și timp de o lună va parcurge sectorul comunicării, într-o deplină armonie cu semnul care controlează această casă a schimbului de informații, a învățăturii și a deplasărilor, favorizându-le pe toate și oferindu-le Berbecilor energie, disponibilitatea de a stabili relații sociale și de a se exprima liber.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

TAUR

Pe 23 mai, Mercur va reveni în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv pe 13 iunie, timp în care le va permite nativilor să reanalizeze niște decizii sau să cântărească corect avantajele și riscurile implicării lor într-o activitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

GEMENI

Între 25 mai, după ora 0:40, și dimineața zilei de 27 mai, relațiile de prietenie vor trece printr-o perioadă plină de provocări și de situații care cu greu vor fi ținute sub control. Vechile nemulțumiri, atitudinile de curând afișate de către unii prieteni îl pot face pe nativ să se înfurie și să „pună piciorul în prag', în încercarea de a restabili normalitatea în relațiile lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

RAC

Din 27 mai, după ora 9:23, până pe 29 mai, tendința de a consolida una sau mai multe relații de prietenie pe fondul revenirii planetei Mercur în zodia Taurului, în ziua de 23 mai, ceea ce le va permite celor născuți în zodia Racului să revină asupra unor decizii și să-și revizuiască o opinie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

LEU

Între 22 mai, după ora 17:50, și începutul zilei de 25 mai, ultimele zile favorabile primirii unor beneficii materiale sau rezolvării unei chestiuni patrimoniale. În ziua de 23 mai, Mercur va reveni în zodia Taurului și până pe 13 iunie va contribui la revizuirea unor atitudini sau opțiuni și atașamente ce privesc viața profesională, postura lor publică, strategia de afirmare a unui proiect de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

FECIOARA

Între 22 mai, după ora 17:50, și începutul zilei de 25 mai, relații parteneriale plăcute, desfășurate într-un context degajat, favorabil ajungerii la o înțelegere fără cedări și concesii costisitoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

BALANȚA

Pe 23 mai, Mercur va reveni în zodia Taurului și până pe 13 iunie va introduce o notă de prudență, de reticență, de reevaluare a multor aspecte majore cu impact asupra veniturilor și economiilor sau a felului de a acționa în intenția de a primi un ajutor financiar sau a recupera un bun material; chibzuință, răbdare, pragmatism, logică și măsură.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

SCORPION

Între 25 mai, după ora 0:40, și dimineața zilei de 27 mai, sectorul sănătății de fiecare zi va fi suprasolicitat de cele cinci planete în tranzit prin zodia Berbecului, care privește activitatea cerebrală și fiziologia organelor interne localizate în zona capului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

SĂGETĂTOR

Între 22 mai, după ora 17:50, și începutul zilei de 25 mai, moment de echilibru în viața de familie (ameliorarea relațiilor, împăcare, ajungerea la un consens pe o temă practică, referitoare la administrarea unor bunuri locative, funciare sau patrimoniale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

CAPRICORN

Între 25 mai, după ora 0:40, și dimineața zilei de 27 mai, relațiile de familie ar putea să evolueze, în linii mari, cam în același context în care au evoluat în ultimele două săptămâni, totuși, registrul se va schimba radical din 25 mai, când Marte va intra în zodia Berbecului, tranzitând până pe 5 iulie casa a IV-a a relațiilor de familie și a chestiunilor patrimoniale de interes comun care vor deveni factor de dispute majore, de confruntări de opinii și interese divergente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

VĂRSĂTOR

Din 27 mai, după ora 9:23, până pe 29 mai, în cazul tensiunilor și al conflictelor de familie, Vărsătorii vor reveni la sentimente mai bune și la o atitudine pragmatică grație influenței exercitate de planeta Mercur din 23 mai, când va intra în zodia Taurului, până pe 13 iunie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

PEȘTI

Din 27 mai, după ora 9:23, până pe 29 mai, nativii vor simți nevoia să învețe, să acumuleze cunoștințe, să le sistematizeze, să le verifice și să le completeze prin studiu, lecții, exerciții, antrenamente; în acest sens, în ajutor le va veni Mercur, care, din 23 mai, se va plasa în casa a III-a a comunicării și a învățăturii, dându-le până pe 13 iunie răbdare și metodă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 21 – 27 mai

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop