Horoscop Urania 20 – 24 iunie, lucruri de care trebuie să te ferești săptămâna aceasta

Horoscop Urania 20 – 24 iunie, lucruri de care trebuie să te ferești săptămâna aceasta.

BERBEC

În ziua de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până pe 22 iulie, îi va obliga să se intereseze de chestiunile locative, imobiliare, domestice sau de relațiile de familie, mai ales dacă acelea din urmă au fost neglijate și au generat tristeți, reproșuri, nemulțumiri, ostilități între ei și părinți ori vor provoca replici brutale și nedrepte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

TAUR

Cei care se află departe de casă vor ține legătura, prin mijloacele moderne de comunicare, cu frații sau cu persoanele alături de care vor participa la ședințe, întruniri, dezbateri. În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra raporturilor de muncă și plată (salarizare), oferind șansa unor câștiguri alternative.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

GEMENI

În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra casei I, a personalității celor despre care vorbim acum, introducând o notă de protecție personală, de șansă în demersurile lor obișnuite, precum și o stare fizică și psihică marcată de destindere, de optimism, de o bună capacitate de comunicare. Între 23 iunie, după ora 14:58, și 24 iunie, stabilitate interioară: Gemenii vor simți nevoia să identifice aspectele certe din actuala lor etapă de viață pe care să poată dezvolta un proiect.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

RAC

În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va tranzita casa a XII-a, patronând așa-numitul „noroc ascuns', adică șansa care se concretizează într-o manieră mai greu de explicat. Între 23 iunie, după ora 14:58, și 24 iunie, nativii vor depune efort pentru ca o relație de prietenie să nu se destrame pe fondul unor interese divergente.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

LEU

Între 19 iunie, după ora 2:02, și dimineața zilei de 21 iunie, dispoziție generală a părților aflate într-o dispută pe teme financiare sau patrimoniale de a încheia un proces în care, deși s-au administrat probe materiale și s-au formulat argumentele de rigoare, totuși, până în prezent, nu s-a ajuns la stingerea litigiului sau la împăcarea părților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

FECIOARA

În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra sectorului carierei, al ascensiunii profesionale, al imaginii publice. Nativii vor fi favorizați de Mercur și de Venus ori de câte ori vor fi obligați să se prezinte în fața unei asistențe, când vor trebui să susțină un punct de vedere ori să apere un proiect. Discursul lor precis, convingător și pragmatic va fi bine primit de către specialiști (șefi, subalterni, colegi de proiect, autorități în domeniu).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

BALANȚA

Între 21 iunie, după ora 6:32, și 23 iunie, după prânz, relațiile parteneriale continuă să evolueze în regim de conflict deschis: se conturează noi antipatii ori se dezvoltă relații greu de temperat în forma lor de manifestare: ton ridicat, acuzații, lipsă de politețe, bruschețe, comportament agresiv, intolerant, escaladare a unei situații prin reacții necontrolate, pătimașe, disproporționate cu motivul care le suscită. Evoluție imprevizibilă a unui proces, a unei întâlniri de negociere sau de mediere ori a unei anchete (reclamații).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

SCORPION

În ziua de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până pe 22 iulie, va consolida tot ceea ce va veni în spațiul de cunoaștere al nativilor (învățare, perfecționare, șlefuire, afirmare). În posibilele momente de neîncredere, de absență a unui suport sau criteriu stabil de referință, când unele adevăruri se vor clătina, Soarele va avea un efect pozitiv, limitând forța cu care va acționa Luna Neagră în acest context, sporind amărăciunea și împingând la judecăți și decizii exagerate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

SĂGETĂTOR

În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra relațiilor parteneriale, favorizând dialogurile necesare, ascultarea argumentelor, studierea documentelor, atitudinea echilibrată, lipsită de prejudecăți și încrâncenări păguboase. Între 23 iunie, după ora 14:58, și 24 iunie, hărnicie, eficiență în activitățile curente legate de locul de muncă; comportament stabil, atitudine responsabilă, concentrare pe o temă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

CAPRICORN

Între 19 iunie, după ora 2:02, și dimineața zilei de 21 iunie, posibil dialog liniștitor cu cineva care poate aduce calmul în sufletul tulburat al unui Capricorn. Între 21 iunie, după ora 6:32, și 23 iunie, după prânz, agitație domestică; numeroase activități de importanță diferită le vor ocupa timpul acestor nativi care nu vor mai ști cum să „se împartă' pentru fi prezenți peste tot acolo unde va fi nevoie de ei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

VĂRSĂTOR

În ziua de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până pe 22 iulie, va fi un factor pozitiv pentru starea generală de sănătate, dând multora dintre nativi șansa de a face progrese importante pe calea vindecării și a recuperării forțelor fizice epuizate de suferință. În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra sentimentelor care nu vor deveni mai puternice și nici – atenție! – mai sincere, ci doar mai plăcute.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

PEȘTI

Momente bune pentru relația mamă/fiu – fiică, atașamente puternice față de valorile care au o legătură cu mama: casa în care s-au născut, orașul, țara natală, limba maternă, ce-l definesc pe fiecare individ, iar Peștii vor trebui acum să se raporteze la aceste repere stabile pe care se construiește personalitatea lor. În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra casei, locuinței și relațiilor de familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 iunie 2022

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop