Horoscop Urania, 11 – 17 noiembrie

Horoscop Urania, 11 – 17 noiembrie. Lună Nouă în Scorpion. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, nevoie de informare și de documentare; cei tineri vor simți nevoia unui profesor sau al unui formator profesional care să le ofere o îndrumare superioară în planul evoluției lor; mulți dintre aceștia vor încerca să găsească o astfel de rezolvare dincolo de granițele țării în speranța că, acolo, vor găsi un plus de competență și de deschidere pentru cariera lor. Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie,mecanismele instituționale sau publice îi vor pune la încercare pe nativii mai tineri care nu s-au „rodat' încă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

TAUR

Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, respingere a unor idei care circulă în mediul profesional și care nu le inspiră încredere nativilor. Între 17 și 21 (22) noiembrie, pe fondul conjuncției dintre Marte și Soare, posibile constrângeri sau relații delicate în cazul unor reclamații, anchete, complicități vinovate cărora nativul nu le cunoaște adevărata motivație.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

GEMENI

Gemenii vor fi stresați de tot ceea ce aud, află sau de evenimente la care asistă și, pe această direcție, nativii vor trebui să fie deosebit de precauți între 17 și 21 (22) noiembrie, când conjuncția între Marte și Soare ar putea genera situații dintre cele mai riscante care vor trebui înțelese corect, înainte să se treacă la acțiune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

RAC

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, consultări la locul de muncă, bună cooperare, analiza unei abordări profesionale noi, posibilă scurtă deplasare, informații utile mai ales în plan juridic. Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, răstimp neindicat de dialogul pe teme contractuale sau care au ca miză o împăcare a părților implicate într-o relație partenerială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

LEU

Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, fie oboseala, fie plictisul indus de rutina de la locul de muncă îi vor face pe Lei să arate celor din jur o față tristă, indiferentă și fără chef pentru vreun efort.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

FECIOARA

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, dialoguri relativ utile sau tentative, nu neapărat încununate de succes, dar acceptate de un părinte sau o rudă în vârstă care până acum, pe o anume temă relațională sau patrimonială, a fost refractar. Acum, acesta nu se va dovedi pe deplin cooperant. dar se va purta onest și va face efortul să ia o decizie corectă, ceea ce este, într-adevăr, un pas important.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

BALANȚA

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, disponibilitate spre călătorii, scurte deplasări, vizite, „schimbare a peisajului', conversații pe teme de drept, de legislație, abordări ale unor teme socioprofesionale care au nevoie de o bază legală (juridică). Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, temele de familie se repliază pe varianta „hard': nu vreau, nu accept, nu suport, nu înțeleg, nu intru în joc.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

SCORPION

Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, neconcordanțe între interesele nativilor și condițiile fiscale sau administrative ori juridice impuse de prevederile legale ori ale celor care gestionează, din perspectiva unor instituții acreditate, o temă, un dosar, o cauză.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

SĂGETĂTOR

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie, motivație, curaj, implicare, determinare și combativitate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

CAPRICORN

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, efervescență interioară născută din activitățile cerebrale solicitate pe fondul unei teme de viață incitante care îi vor obliga pe Capricorni să treacă la acțiune nu înainte însă de a înțelege corect despre ce este vorba.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

VĂRSĂTOR

Între 16 noiembrie, după ora 9:42, și 17 noiembrie, oboseală mentală; Vărsătorii vor dori să fie lăsați în pace, să se odihnească și să zboare cu gândul în locurile însorite și calme ale pământului. Posibilă destabilizare a unora pe fondul unor declarații publice neinspirate. Efort necesar pentru consolidarea statutului unor bunuri sau pentru valorificarea lor: nu vindeți la întâmplare, nu neglijați termenele în procedurile judiciare privitoare la un patrimoniu.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

PEȘTI

Între 14 noiembrie, după ora 4:28, și dimineața zilei de 16 noiembrie, unii nativi ar putea fi puși în situații delicate în care să fie nevoiți să facă mărturisiri de credință doar că momentul, locul, mediul și asistența să nu fie potrivită, iar aceștia, simțind ostilitatea mediului, să ezite să facă respectivele declarații pe ideea că vor fi prost înțeleși sau că vor stârni antipatie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 11 – 17 noiembrie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop