Horoscop săptămânal: Ce îți aduce perioada 9-15 februarie

Planeta Mercur își încheie mișcarea de retrograd, începută în urmă cu trei săptămâni. Astfel, frustrările, amânările și întârzierile se sfârșesc și lucrurile intră pe făgaș normal. Simțul creativ este înfloritor pentru cele mai multe zodii. Află mai multe detalii pentru perioada 9-15 februarie citind mai departe:

horoscop-sapt

 foto horoscop via Shutterstock

Berbec

Pot apărea neînțelegeri cu o persoană apropiată, prieten sau iubit, la mijlocul săptămânii. Cei care știu să citească printre rânduri și să înțeleagă anumite lucruri doar observându-le ar trebui să se folosească de aceste atuuri pentru a evita certuri mai puternice cu cei din jur.

Taur

Este o perioadă bună pentru o viață socială cât mai activă, fie că vrei să îți faci noi prieteni sau să îți lărgești orizonturile din punct de vedere carieristic. După ce planeta Mercur iese din retrograd la mijlocul săptămânii, începe o perioadă bună, în care este ideal să semnezi contracte de muncă sau să demarezi noi proiecte, ce pot deveni fructuoase rapid.

Gemeni

Vrei să îți clădești un viitor bun, așa că te gândești cum poți face acest lucru. Dacă poți participa la cursuri sau workshopuri unde poți învăța lucruri noi, care îți pot ajuta cariera, atunci nu mai amâna momentul.

Rac

Acordă-ți câteva zile de relaxare, ca să te poți întoarce la treaba cu o minte limpede și forțe proaspete. Oricine are nevoie de o pauză din când în când, iar dacă tu simți nevoia s-o iei acum, atunci acordă-ți acest lucru. După o scurtă vacanță, vei fi pregătită să înfrunți noile provocări și, de ce nu, să îți găsești un loc de muncă mai bun.

Leu

Te concentrezi mai mult asupra vieții sociale – ai vrea să poți împăca și varza și capra, însă nu uita și de tine! Dacă în ultima vreme ai încercat să le faci tuturor pe plac, este cazul să o iei mai ușor și să te pui și pe tine pe primul loc. La finalul săptămânii ai ocazia să creezi o legătură emoțională mai profundă cu o persoană la care ții mult.

Fecioară

Urmează să cunoști câțiva oameni noi, care te vor umple de energie pozitivă datorită gândirii lor frumoase. După câteva discuții de însemnătate cu noile cunoștințe, vei începe să vezi lucrurile cu alți ochi și chiar vei putea găsi soluții unor probleme mai vechi. Este un moment bun să începi să schimbi ideile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop