Horoscop: Săptămână cu teste şi armonie socială

Horoscop: Săptămână cu teste şi armonie socială

luna-h

Duminica, 22 septembrie, Soarele a trecut din semnul Fecioarei în semnul Balanței, marcând momentul de echinocțiu de toamnă.

Celebrăm echinocțiul de toamnă culegând roadele eforturilor noastre, de la rezultatele obținute până la înțelepciunea dobândită. Vara ne-a stors de toate reziduurile interioare.

Am muncit la marea schimbare, prin pașii micilor transformări.

Am crescut frumos chiar dacă aparent am demolat totul. Dar, tocmai pentru că am crescut putem construi altfel.

Suntem din nou între etape de mers înainte. De data aceasta, mesajul astrelor ne-ar putea îndemna să ne arătăm lumii, să ne prețuim agoniseala spirituală și să o scoatem la lumină.

Am ajuns pe un prag al curajului asumat. Avem, sau nu avem, curajul să ne recunoaștem, așa cum suntem, dar mai ales să ne recunoaștem devenirea.

În cadrul serialului cuadratura' (Uranus-Pluton), în șapte episoade, de la primul episod din iunie 2012 până la cel din martie 2015, zilele echinocțiului de toamnă ar putea reprezenta momentul desprinderii dintre ce era și ce urmează.

Iar episoadele următoare ne-ar putea ajuta să așezăm schimbarea pe locul potrivit.

Echilibrul echinocțiului de toamnă devine un punct de sprijin pentru efortul schimbării.

Din acest punct lansăm intențiile noastre pentru noua etapă de dezvoltare, odată cu reluarea mersului direct al planetei Pluton.

Suntem în faza de descreștere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, după fază de Lună Plină ce s-a format joi, 19 septembrie, la gradul 27 în semnul Peștilor.

Marți, 24 septembrie, se formează trigonul Soare-Luna, iar în cadrul ciclului fazelor lunii, această zi poate reprezenta un moment de echilibru energetic, dar și un moment al concretizarilor.

În aceste zile se poate manifesta o influență favorabilă a subconștientului în activitatea curentă.

Astfel, dacă suntem deschişi către procesul intuitiv, putem dezvolta un înțeles nou al derulării proiectelor noastre care ne va ajuta să acționăm mai bine în continuare precum și în ciclul următor.

Vineri ne confruntăm cu pătrarul al doilea (cuadratura Soare-Lună) pe faza descrescătoare a Lunii şi vom avea ocazia să vedem ce anume nu am potrivit încă în mersul firesc al lucrurilor.

Am putea astfel, să înțelegem ce anume din tot ce facem, nu s-a integrat încă în programul nostru, în varianta cea mai bună.

După săptămâna trecută, care a fost foarte intensă din punct de vedere energetic, acum ne mai tragem sufletul şi ne bucurăm de interacțiunea Venus (Scorpion) – Jupiter (Rac), care formează un trigon şi care generează o influență constructivă, aducând ceva mai multă armonie în planul social.

La sfârşitul săptămânii planeta Mercur trece în semnul Scorpionului, urmând să construiască foarte curând, conjuncții cu Nodul Nord şi cu Saturn.

Această schimbare de regim vibrational, în condițiile conjuncțiilor ce urmează să se formeze, ne aduce ceva mai multă rezistență psihică.

Acum procesul de gândire devine mai profund, mai matur, cu tendință spre reflecție, ceea ce poate conduce la modificarea parțială, sau chiar totală, a unor principii de viață.

În același timp, regăsim o mare stăpânire de sine, care ne este de mare folos, pentru că unii dintre noi ar putea depăși acum situații de viață ce au ca scop tocmai testarea rezistenței psihice.

Indiferent de situaţie, este bine să ne reamintim că totul se derulează cu scopul de a ne regăsi punctul interior de echilibru.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal