Horoscop: O săptămână de lucru cu noi înșine

Horoscop: O săptămână de lucru cu noi înșine

africa, cape town and table bay at twilight from table mountain

Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne oferă horoscopul pentru perioada 28 octombrie-3 noiembrie 2013.

Suntem în faza de descreștere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, până duminică, 3 noiembrie, când se formează faza de Lună Nouă, la gradul 12 în semnul Scorpionului, ora României 14:53.

Tot atunci se va forma și o eclipsă hibrid de Soare, care va fi vizibilă pe coasta de est a SUA și își va lăsa umbra peste oceanul Atlantic, către Africa centrală.

Eclipsa hibrid se produce mai rar, din anumite puncte de observare ea este percepută ca eclipsă totală iar din altele se observă ca fiind inelară.

Zilele premergătoare fazei de Lună Nouă sunt foarte potrivite pentru eliberare (eliminare) de toxine, de orice tip și pe orice structură energetică a noastră.

De data aceasta influențele astrale ne atrag mai ales într-un proces de detoxifiere mentală ceea ce, până la urmă, ne ajută să mai eliberăm din poverile sufletești.

Este important să înțelegem ce înseamnă disciplina mentală, ce înseamnă responsabilitatea în folosirea planului mental. Indiferent cine suntem și ce facem, folosim cu toții aceste instrumente: gândul și cuvântul.

Este potrivit să înțelegem ce efecte producem prin utilizarea gândurilor şi a cuvintelor, conștient sau inconștient, să înțelegem rostul, dar și efectul focalizării mentale.

Luna Nouă de duminică poate declanșa o etapă critică în procesul nostru de transformare. Cumva, ne aduce în atenție lumea interioară, sufletul, așa cum îl înțelegem fiecare dintre noi.

Cei care sunt deja angajați conștient, în procesul propriu de evoluție, pot vedea și dezvolta oportunități de creștere. Ceilalți ar putea fi cumva forțați să le vadă, prin evenimentele care se produc în preajma lor.

Săptămâna poate să fie foarte intensă, cu multe semne de întrebare și cu multe răspunsuri, care ne vor solicita să reformulam intenții și să reconsiderăm anumite criterii, care ne-au determinat să facem anumite alegeri.

În acelaşi timp, acum poate să apară nevoia de acțiune, sau să fim pur și simplu atrași în experiențe care ne vor îndeamna la acţiune. Este potrivit să ne domolim avântul revoluționar, dar să folosim oportunitatea, dacă ea apare, cu răbdare și cu toată înțelepciunea pe care am acumulat-o deja.

Este important să observăm derularea evenimentelor și să fim atenți la ce îndemnuri apar în interior, la acele gânduri care vin pur și simplu, ca inspirație și nu ca și rezultat al analizei logice.

Acele gânduri pot reprezenta soluții, ar putea să fie ideea inspirată, care ne conduce în locul potrivit la momentul potrivit.

Începem săptămâna cu sextilul Soare-Luna care se formează marți ,29 octombrie, când se formează și conjuncția Mercur (în mers aparent retrograd) cu Saturn, aspect care ne oferă si ne antrenează in exerciţiul mental descris deja mai sus.

Până la Luna Nouă trăim o săptămâna ce ar putea reprezenta o perioadă de analiză a activităților desfășurate.

Acum este potrivit să ne acceptăm rezultatele și să înțelegem cauzele care au generat dificultăți.

De asemenea, este bine să conștientizăm impactul produs de deciziile și acțiunile noastre. Dacă avem această disponibilitate, folosim perioada următoare pentru a rearanja lucrurile pe drumul potrivit cu intențiile noastre.

Poate să fie o săptămână în care să se manifeste o influență favorabilă a subconștientului în activitatea curentă.

În aceste zile putem realiza o conexiune mult mai bună cu subconștientul nostru, de unde să extragem soluții importante, sau măcar învățămintele de care avem nevoie acum.

Astrolog: Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal