Horoscop: O săptămână de implicare şi efort

Horoscop: O săptămână de implicare şi efort

363BEC

Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne oferă previziunile astrale pentru săptămâna 14 octombrie-20 octombrie 2013.

Suntem în faza de creștere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, până sâmbătă, 19 octombrie, când se va forma faza de Lună Plină, la ora României 02:49, cu Soarele la gradul 26 în semnul Balanței și Luna în semnul Berbecului.

Începem săptămâna cu schimbarea regimului vibrational al planetei Marte. Aceasta intră în semnul Fecioarei, marți, 15 octombrie, pe care-l tranzitează până pe 8 decembrie 2013.

Energia planetei Marte preia caracteristicile zodiei tranzitate (Fecioară) astfel că în perioada următoare ne va stimula ambiția, rezistența fizică și psihică precum și abilitățile tehnice și îndemânarea.

Sub această influență energetică putem deveni mai practici și mai eficienți în ceea ce facem, putem dezvolta o atitudine mai calculată, mai diplomatică dar și mai critică în același timp.

Dorințele pot fi controlate și chiar sublimate, iar imboldul de a acționa este temperat de analiza tuturor posibilităților.

Energia noastră se disciplinează și se orientează spre ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi'stabilitate și profit'.

Este stimulată capacitatea de organizare a modului de lucru, planificarea și execuția sistematică. Este posibil să avem, pe parcursul acestui tranzit, o tendință accentuată spre perfecțiune și spre motivația practică. Atenție totuși la tendințele exagerate spre critică și perfecționism, eventual la neînțelegerile din planul profesional.

În mod particular, planeta Marte dinamizează acum zona din harta natală a fiecăruia dintre noi, ocupată de semnul Fecioarei.

În acel sector de viață, se produce o dinamizare a experiențelor iar acțiunile noastre vor fi influențate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal.

În contextul astral actual, această schimbare de regim vibrational se realizează pe fondul unei opoziții pe care planeta Marte o construiește cu planeta Neptun (în mers aparent retrograd în semnul Peștilor), aspect care se va forma la grad perfect la sfârșitul săptămânii, duminică, 20 octombrie.

Ar fi potrivit să ne observăm cu atenție intențiile și să transformăm ambițiile nerealiste, înainte de a ne abate de la scopul ales. Focalizându-ne pe scopul nostru, evităm tendința de disipare a resurselor, eventualele conflicte generate mai ales de confuzie.

În schimb, dacă ne folosim energia, în mod organizat pentru a urma intuiția, îndemnul interior, putem declanșa acțiuni importante pentru evoluția noastră, putem construi strategii și putem genera efecte importante, pe termen lung.

Este important însă să facem diferența între iluzie (confuzie) și mesajul inuitiv, dar și să manifestăm în mod constructiv combativitatea, să înțelegem că dacă apar blocaje, acestea au rolul de a ne ajuta să înțelegem cum să redirijam energia.

În plan social și sentimental este posibil să se producă schimbări, unele neașteptate dar, care să devină de fapt oportunități de creștere, de reconstrucție, sau de dezvoltare la un alt nivel al unor relații.

Din punct de vedere al fazelor Lunii, traversăm câteva zile care ar putea fi foarte creative.

Dacă nu am demarat încă un plan sau un proiect nou, în cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau, pentru a iniția o altă etapă în cursul unui program aflat deja în derulare.

Sunt câteva zile în care suntem capabili de efort maxim și, este posibil să ne implicăm total în realizarea scopului, să fim solicitați prin situațiile create sau pur și simplu să avem imboldul de lucra mai mult sau pe mai multe direcții de dezvoltare.

Luna Plină ne-ar putea arăta calea spirituală într-o nouă lumină, eliberată de sensurile apăsătoare ale teoriilor religioase. Este posibil să vedem mult mai limpede sursa interioară precum și resursele disponibile, sau, să le vedem pur și simplu altfel.

Cei care sunt preocupați de propria evoluție spirituală pot descifra îndrumarea în mesajele care abundă în jur. Influențele energetice ale echinocțiului și ale Lunii Noi ne-au ajutat să ne recalibrăm intențiile.

Dacă în această perioadă v-ați reorganizat intențiile sau poate doar le-ați conturat mai bine, acum este foarte posibil să vedeți niște rezultate. Secretul materializării rezultatelor în continuare, poate fi recunoștința pentru rezultatele deja obținute și adaptarea permanentă a gândirii.

Cu puțină atenție, observăm că situațiile pe care le traversăm ne cer să ieșim din anumite limite pe care le consideram normale. Acum pare la fel de normal să le depășim.

Este important să nu ne luptăm cu trăirile noastre, ci să le observăm și să înțelegem ce ne arată de fapt, pentru că traversăm un timp al deslușirii înțelesurilor profunde și fiecare informație are rostul său.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal