Horoscop: O săptămână a începuturilor inspirate!

O Lună Nouă, oarecum atipică, cu o tensiune energetică caracteristică mai mult fazei de Lună Plină, datorită interacţiunii influenţelor astrale ale Lunii cu cuadratura Uranus-Pluton chiar înainte de momentul de Lună Nouă.

Este posibil să trăim o echilibristică a planului emoţional, în încercarea de a accepta varianta optimă de mers înainte, pe care ne-o dezvăluie noul ciclu lunar.

Tot luni ne bucurăm de reluarea mersului direct al planetei Saturn.

Este posibil să simţim o mare eliberare din strânsoarea unor constrângeri, pe care le-am avut în perioada de retrogradare, din luna februarie şi până acum.

În continuare, vom demonstra că am învăţat lecţiile şi că avem încredere în alegerile noastre.

În sectorul de viaţă tranzitat de planeta Saturn, pe harta natală, lucrurile încep să se potrivească.

De fapt, lucrurile se potrivesc oricum dar, în funcţie de aşteptările noastre, vedem acum potrivirea, sau presupusul ghinion.

Astfel că, Luna Nouă ne propune o nouă recalibrare a drumului ales, la traseul optim, pe care ni-l poate dezvălui contextul astral existent, fiecăruia dintre noi, în funcţie de etapa în care ne-am plasat prin alegerile făcute.

Este important să recunoaştem şi să reevaluăm acele resurse oferite de calităţile native şi să alegem să le folosim pentru noi şi pentru creşterea noastră.

Traversăm zilele acestea un moment critic privind modul în care ne preţuim pe noi înşine, precum şi modul în care înţelegem să ne folosim ca şi instrument de lucru în construirea experienţelor proprii – modul în care ne valorificăm pe noi în viaţa noastră.

Un pas important îl reprezintă recunoaşterea şi acceptarea experienţelor (mai ales relaţionale) care se încheie, care s-ar fi încheiat de mult dacă noi le lăsam să-şi urmeze cursul.

Potenţialul noului început de ciclu Lunar se dezvoltă mult mai frumos şi mai uşor după desprinderea de trecut, prin detaşarea de viitor şi focalizarea în prezent.

Este posibil ca nevoia de libertate de mişcare în plan social şi sentimental să fie mai mare şi chiar să fim atraşi într-o schimbare bruscă, sau o oportunitate neaşteptată în planul sentimental.

Este important să observăm şi să ne adaptăm propria atitudine faţă de ceilalţi, pentru a nu ne împotrivi schimbării, sau pentru a nu rata oportunitatea.

Păşim în noul ciclu lunar cu mai multă încredere şi cu o mai mare voinţă, comunicarea devine şi mai importantă şi reuşim să ajungem la înţelesuri noi, pe care le căutam fără să le vedem, fiind chiar sub ochii noştri.

În activităţile artistice se pot produce schimbări benefice, artiştii pot accesa niveluri noi de inspiraţie.

Sâmbătă, 13 iulie 2013, planeta Marte va intra în semnul Racului, pe care îl va tranzita până pe 20 august.

Energia planetei Marte preia caracteristicile zodiei tranzitate şi ne stimulează senzitivitatea, instinctul, imaginaţia.

Această influenţă ne ajută să devenim mai înţelegători, să avem o atitudine protectoare, dar şi schimbătoare, în acelaşi timp.

Dorinţele pot deveni mai puternice, este posibil să ne luptăm cu mai mare tenacitate pentru a le împlini dar, în acelaşi timp, este posibil să simţim o oarecare derută, lipsa unei direcţii clare pe care să acţionăm.

Este important să ne mobilizăm în momentele în care ne tentează ideea abandonului.

Energia noastră se manifestă subtil şi se orientează spre ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi “acasă” şi/sau “rădacini”.

Vom avea, pe parcursul acestui tranzit, dorinţa, inspiraţia şi forţa de a construi, sau de a repara casa, de a realiza într-un mod eficace armonizarea confortului casnic şi personal.

În mod particular, planeta Marte dinamizează pe parcursul acestui tranzit zona din harta natală a fiecăruia dintre noi, ocupată de semnul Racului.

În acel sector de viaţă, acţiunile noastre vor fi influenţate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal.

Prin urmare ar fi potrivit să-i folosim cu atenţie calităţile specifice şi să le orientăm influenţa în sensul dorit de noi. Este important să recunoaştem şi să modelăm aspectele perturbatoare, astfel încât să generăm experienţe de viaţă constructive.

În contextul astral actual, acţiunea planetei Marte susţine procesul complex de transformare prin care trecem cu toţii şi fiecare în parte.

Odată cu intrarea în semnul Racului, începe colaborarea pe semnele de apa cu Saturn (din Scorpion) şi cu Neptun (retrograde în Peşti), apropiindu-se de poziţia echipei Jupiter-Lilith.

Suma influenţelor astrale ne stimulează în continuare intuiţia şi imaginaţia pe care le putem folosi cu succes în aspectele practice ale vieţii, construind de fapt un nou mod de viaţă.

Cei care interacţionează conştient cu planul energetic, şi au o preocupare pentru propria evoluţie spirituală, pot folosi această perioadă de tranzit a planetei Marte în semnul Racului, pentru a se restructura interior.

Ideea de “acasă” şi de ” rădăcini” poate fi particularizată pe Sinele propriu, pentru a închide anumite experienţe de viaţă şi pentru a deschide altele noi, surprinzătoare.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop