Horoscop miercuri 30 noiembrie, feriți-vă de săgețile otrăvite

Horoscop miercuri 30 noiembrie, Marte este retrograd în Gemeni, așa că trimite săgeți otrăvite către unii nativi.

BERBEC

Puteți avea o tensiune cu cineva din jur, opinii diferite dintre voi și cineva din anturajul vostru. Bătaie pe argumente, simțiți că cineva vrea să vă dea jos de pe un piedestal. Nu vă lăsați dominați de acești oameni, sunt jocuri de culise în jur, tertipuri, denigrări, bârfe pe la spate.

TAUR

Aveți nevoie de susținere și ajutor și nu vine de nicăieri. Pare că sunteți înaintea tuturor, cei din jur sunt mult mai jos decât voi, nu vă opriți din mersul vostru, sunteți cu un secol înaintea celor din anturajul vostru.

GEMENI

Sunteți vedetele săptămânii și trebuie să faceți față unui tir astral. Vin provocări din o grămadă de direcții și vă tulbură toate acestea. Există riscul să faceți greșeli, apar multe lucruri simulan, ceea ce vă provoacă stres și nervi.

RAC

Sunteți nervoși, pe oriunde mergeți aveți impresia că oamenii vă critică și vă atacă. Este multă agresivitate energetică, începe să vă doară în anumite locuri din cauza acestor atacuri energetice.

LEU

Nu aveți o zi liniștită, aveți o stare agitată, e multă treabă peste tot în jur. Ați tot amânat o treabă din săptămână în săptămână, se poate să îi vină rândul astăzi. Sunteți strânși cu ușa ca să terminați ceva.

FECIOARA

Vine o rezolvare, poate fi chiar și o veste. O așteptați de ceva vreme, este o clarificare a unei situații. Ies niște adevăruri la iveală, se risipesc niște dubii.

BALANȚA

Sunteți afectați relațional, este o stare de iritare. Cineva vă jignește, vă denigează, vă bârfește, nu meritați așa ceva. Pentru voi adevărul este foarte important și asta vă afectează. Tot ce spuneți/faceți este pus la îndoială.

SCORPION

S-ar putea să luați legătura cu cineva din alte culturi, de departe. Se pot isca mici dispute, se nasc tabere diferite, vă incită. Situația se tensionează.

SĂGETĂTOR

Parcă vreți să demonstrați lumii ceva, aveți încredere deplină în forțele voastre. Respirați ușurați după o furtună. V-ați descurcat bine singuri. Nu vă mai pasă de nimeni din jur. Sunteți indiferenți.

CAPRICORN

Sunteți obosit mental, fizic. Sunteți epuizați, ați muncit mult, s-au adunat o groază în viața voastră și nu toate merg, au venit multe lucruri și din urmă.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să aveți planuri pe undeva, să plecați câteva zile. Se poate să evadați pe undeva ca să vă simțiți bine. Se poate să nu plecați și să primiți voi niște musafiri.

PEȘTI

Vin mesaje, semnale, telefoane. Unele contradictorii care vă schimbă perspectiva, nu trebuie să credeți tot ceea ce auziți. Este cineva rău intenționat în jurul vostru.

Cele 5 elemente care guvernează Zodiacul Chinezesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop