Horoscop miercuri 27 aprilie, o zi a vindecării și a purificării sufletului

Horoscop miercuri 27 aprilie, un eveniment astral unicat în viață. Pregătiți-vă să vă eliberați sufletul. Un moment bun pentru rugăciune, o zi de vindecare și purificare. Cvadruplă conjuncție între planete.

Horoscop miercuri 27 aprilie, o zi a vindecării și a purificării sufletului

BERBEC

O zi emoționantă, cu lupte interioare, cu turbulențe, cu lacrimi și crize, dar se va termina cu bine. Este o relație de iubire care vă generează astfel de trăiri? Aveți dubii și semne de întrebare, nu știți cum să tratați această chestiune.

TAUR

Aveți foarte mult de muncă, de aceea sunteți foarte epuizat. Sunteți foarte stresați și obosiți, abia așteptați să terminați ceea ce faceți acum.

GEMENI

Este un moment de apogeu, vă merge totul strună. Sunteți admirat, toți din jur v-au remarcat, este o reușită în viața voastră. Sunteți fericiți și mândri de ceea ce ați realizat.

RAC

Străluciți prin ideile voastre, vă afirmați într-un plan al vieții voastre. Aveați nevoie de această confirmare, ceea ce se întâmplă acum are legătură cu viitorul vostru. Vi se scriu planurile fericirii voastre.

LEU

Trebuie să ieșiți dintr-o zonă dificilă în care ați fost, plină de frici și de angoase. Se schimbă vibrația, scăpați de îngrijorări, sunteți dispuși să o luați de la capăt. Vreți să puneți punct într-o situație ca să începeți alta.

FECIOARA

Puneți punct unei situații din viața voastră, iar asta vă aduce mult succes. Sunteți mulțumiți de voi, aveți o satisfacție ascunsă.

BALANȚA

Pentru voi munca e foarte importantă și pentru asta depuneți toate eforturile. Este o perioadă bună pentru voi să vă găsiți un nou loc de muncă, mulți vreți o nouă provocare profesională. Ceva legat de sănătate iese bine, primiți informații utile.

SCORPION

Aveți o treabă legată de instituții, acte, legi, probleme juridice. Aveți de plătit o amendă? Trebuie să vă prezentați într-o împrejurare în care trebuie să fiți corect și să spuneți adevărul. Să vă asumați niște consecințe.

SĂGETĂTOR

Sunteți frământați emoțional, aveți o mulțime de regrete și amintiri, sunt cinci planete în sectorul sufletului. Aveți regrete, emoții, amintiri, sentimente, fiori, lacrimi, sacrificii, toate dau năvală. Este un impact emoțional colosal.

CAPRICORN

O zi ciudată, sunteți gata să puneți punct unei situații. Are loc un cutremur în viața voastră. Este o dezamăgire, un vis destrămat, trebuie să găsiți în voi puterea să porniți în altă direcție. Nu mai puteți face nimic. Mergeți mai departe.

VĂRSĂTOR

Primiți un dar de la cineva, o recompensă. Stima de sine este în creștere, semnalele de prețuire care vin către voi vă ajută. Acolo unde credeați că aveați defecte, o să vedeți că sunt calități.

PEȘTI

Sunteți vedetele momentului, ar trebui să vă bucurați de această zi, este și un moment de responsabilitate, vreți să faceți multe în același timp, nu știți pe cine să împăcați mai repede. Descoperiși ceva la voi de care nu aveați habar.

Foto: 123rf

Citeste și:

Ascendentul celor din Zodia Taurului: influențe asupra caracteristicilor tipice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop