Horoscop marți 7 noiembrie. Zodia care este pe punctul de a-și pierde cel mai bun prieten

Horoscop marți 7 noiembrie. O zi în care spiritele se încing, iar orgoliul nu îi lasă, pe mulți dintre nativi, să-și recunoască greșelile. Astfel, există nu doar riscul de a atrage antipatii, dar și riscul de a pierde persoane care ne-au fost alături și-n momentele bune, și-n momentele mai puțin bune.

BERBEC

Este bine să vă puneți ordine în gânduri, să vă concentrați pe priorități, să observați mai mult și să vorbiți mai puțin. În urma evenimentelor petrecute în ultima perioadă, unele idei, concepții de viață vor trebui să se schimbe.

TAUR

Încercați să fiți mai atenți la nevoile sufletești ale celor dragi. Au nevoie de dragoste și înțelegere din partea voastră. Partenerul vostru ar putea fi afectat de răceala voastră. Rezervați-vă puțin timp și pentru el. Rupeți de-acolo, din puținul timp pe care-l aveți, și petreceți-l cu el.

GEMENI

Stați departe de oamenii invidioşi. Îi recunoașteți dintr-o mie. Păstraţi-vă prietenii aproape, dar nu vă lansați în conversaţii cu cei pe care nu îi cunoaşteţi la fel de bine.

RAC

În relația cu partenerul de viață pot avea loc răsturnări de situație. Fiți prudeți. Chiar dacă senzația că lucrurile vă scapă de sub control este puternică, aveți încredere că astrele sunt de partea voastră și vă oferă ajutorul de care aveți nevoie.

LEU

O stare de oboseală accentuată vă copleșește azi și abia dacă mair eușiți să țineți ochii deschiși. Nu e o oboseală de care să scăpați cu mult somn, e, mai degrabă, oboseală psihică. Dacă nu faceți ceva în acest sens, foarte curând vă veți resimți și la nivel organic.

FECIOARĂ

Nu sunteți dispuși să lăsați nimic de la voi, nici să concepeți faptul că și voi sunteți supuși greșelilor. Îi acuzați pe cei din jur că din vina lor se întâmplă lucruri nu tocmai bune și refuzați să vă recunoașteți partea voastră de vină. Acest comportament poate veni la pachet cu faptul că cei din jur vor începe să se îndepărteze de voi. Riscați să vă pierdeți chiar și cel mai bun prieten din cauza acestei atitudini.

BALANȚĂ

O persoană din trecutul vostru reușește să vă dea azi peste cap. Credeați că nu mai aveți sentimente fațăd e ea, dar se pare că v-ați înșelat. Stați și meditați puțin asupra situației: v-ați dori-o în viața voastră sau credeți că nu mai puteți forma un cuplu? Îi știți deja calitățile și defectele. Ele au rămas aceleași. Sunteți siguri că acele defecte peste care nu ați putut trece prima dată nu vă vor mai deranja acum?

SCORPION

O zi plină de melancolie pentru vie. Petreceți ziua alături de persoane din trecutul vostru, care vă sunt tare dragi, iar acestea vor depăna amintiri care vă trezesc nostașgii. Dar toate aceste emoţii nu trebuie să vă distragă de la sarcinile zilei.

SĂGETĂTOR

Este o zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum ați ezitat să-l cereți de rușine sau din mândrie. Faceți-o astăzi și veți avea surpriza de a vi se deschide niște uși care vă vor ușura viața.

CAPRICORN

Azi, aveți grijă să nu spuneți lucruri parțial adevărate sau să exagerați, mai ales dacă dați informații despre voi. Mulți dintre cei care vă înconjoară vor fi tentați să foloseasca aceste informații, la un moment dat, împotriva voastră.

VĂRSĂTOR

Nu aveți alături de voi persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intenționați să realizați. Sunt negativiste, suspicioase, se tem de risc și vă trag tot timpul înapoi pentru că întotdeauna au o îndoială care nu le dă pace și au ferma convingere că nu va ieși nimic bun din asta. Dacă prezența lor nu este oarecum obligatorie, ar fi de preferat să vă dscurcați singuri. Veți avea mult mai mulți sorți de izbândă.

PEȘTI

Veți fi, astăzi, foarte ocupaţi. Pentru că realizați faptul că, în ultima vreme, nu le-ați mai acordat atenția cuvenită persoanelor dragi din viața voastră, azi faceți tot posibilul pentru a le face pe plac. O să fie o mare bucurie pentru voi când veți vedea că ați reușit să-i strângeți pe toți în jurul vostru și că toți apreciază efortul pe care l-aţi depus.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop