Horoscop: Luna Plină ne aduce un mesaj important!

Până miercuri, traversăm o perioadă de curăţare energetică, favorabilă oricărei forme de detoxifiere.

Două zile după Luna Plină, vineri, 23 august, Soarele intră în semnul Fecioarei, pe care îl va tranzita până pe 22 septembrie.

În tandem cu Soarele, construind un aspect de conjuncţie (pe 24 august) intră în semnul Fecioarei şi planeta Mercur, care va tranzita acest semn zodiacal până pe 9 septembrie.

Intrarea Soarelui în semnul Fecioarei reprezintă momentul de tranziţie de la vară la toamnă, când se culeg recoltele. Întreaga natură ajunge la maximul evoluţiei sale.

În intervalul de timp în care Soarele traversează semnul Fecioarei, se poate să ne redescoperim propria capacitate de reflecţie şi analiză, precum şi un puternic simţ al serviciului.

Este posibil să existe o predispoziţie către reorganizare interioară, către asimilare de informaţii şi adaptare la situaţiile concrete de viaţă.

De asemenea, se poate accentua nevoia de atingere a perfecţiunii pe o anume direcţie, precum şi tendinţa către pragmatism şi sistematizare.

Este perioada din an în care, mai mult sau mai puţin conştient, simţim nevoia de ordine şi metodă în viaţa noastră, simţim nevoia de a cuantifica un rezultat şi de a-i găsi o folosinţă imediată.

Energia şi atenţia noastră se orientează spre aspectul practic al lucrurilor şi către ideea de utilitate, cu intenţia de a ne organiza eficient spaţiul în care ne mişcăm.

Există posibilitatea să devenim mai raţionali şi mai chibzuiţi în tot ceea ce facem, dar şi mai rezervaţi, mai critici, eventual chiar egoişti, toate acestea în funcţie şi de tranzitele personale ale fiecăruia dintre noi, raportate la harta natală a fiecăruia.

Cei care au o preocupare pentru propria evoluţie spirituală, pot folosi conştient acest interval de timp al tranzitului Soarelui prin semnul Fecioarei pentru a-şi dezvolta latura raţională, gândirea logică şi capacitatea de analiză a experienţelor trăite precum şi de sinteză a informaţiilor acumulate.

De asemenea, acum putem să ne descoperim mai uşor imperfecţiunile şi să le acceptăm, să ni le asumăm, pentru a le putea apoi transforma.

Acum putem să ne percepem cu alt înţeles propriul corp şi să-i înţelegem adevărata “nevoie” de sănătate.

Tot acum, prin situaţiile pe care le vom depăşi, învăţam să ne punem în slujba celorlalţi, dacă alegem să facem acest lucru.

Planeta Mercur în tranzit prin semnul Fecioarei se află în domiciliul sau astrologic şi începe acest parcurs cu o conjuncţie cu Soarele.

Acolo unde se produce acest aspect pe harta natală a fiecăruia dintre noi, energia mentală ne susţine creativitatea, schimbul de idei, interesul pentru un anumit tip de cunoaştere şi studio.

Avem voinţa de a ne susţine ideile şi deciziile, dar este posibil să apară lipsa de obiectivitate astfel că, ar fi potrivit să observăm atent dacă nu suntem atraşi în capcana ambiţiilor, atunci când luptăm pentru ceea ce considerăm că ne reprezintă.

Pe perioada acestui tranzit al planetei Mercur, gândirea se structurează logic şi practic, exprimarea (scrisă şi vorbită) devine mai sistematică şi mai detaliată, elocventă şi foarte posibil critic.

Este posibil să devenim mai adaptabili, percepţiile să fie mai clare şi reacţiile mai rapide.

Cei care sunt preocupaţi de propria evoluţie spirituală, pot folosi conştient tranzitul lui Mercur prin semnul Fecioarei, pentru a-şi dezvolta capacitatea de concentrare mentală, pentru a-şi dezvolta focalizarea atenţiei pe detaliu, pentru a face cercetare ezoterică şi pentru a-şi perfecţiona modul de lucru cu algoritmi.

Planeta Mercur interacţionează până la sfârşitul lunii august cu greii sistemului solar, cu planetele Neptun, Saturn, Jupiter, dar şi cu Pluton, şi ne testează, din nou dar la un nivel superior, limitele gândirii.

Luna Plină de miercuri declanşează o etapă de materializare a potenţialului preluat la Luna Nouă în semnul Leului din 7 august, dar, trecem printr-un moment (fază, etapă) de schimbare.

Harta Lunii Pline ne transmite un mesaj tranşant! Alegem sau nu alegem transformarea, facem sau nu facem schimbarea.

Acolo unde apare Luna Plină pe harta natală (ultimul grad din semnul Vărsătorului)  se prefigurează un rezultat, la care ajungem doar prin efortul interior de transformare: deblocarea inimii, recunoaşterea trăirilor şi exprimarea lor frumos, cu drag faţă de tot ceea ce ne iese în cale.

Altfel spus, suntem îndemnaţi la conştientizare şi armonizare maximă a planului afectiv, pe orice direcţie de manifestare.

Vom simţi, fiecare dintre noi, dar şi împreună, în experienţe de grup, presiunea şi/sau înălţimea pragului de trecere într-o formă nouă de manifestare exterioară.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din