Horoscop de weekend. Vibe bun, succes financiar și comunicare perfectă

horoscop 19 februarie

Un weekend de excepție cum nu l-am mai avut demult, ai să vezi. Sfatul general pentru toate zodiile este să fie prezente în viața lor dacă vor să se bucure de bine.

Horoscop Berbec

Weekend-ul tău sub semnul treburilor casnice. E ok să faci totul din intuiție, dar parcă si sfaturile persoanei iubite ți-ar prinde bine. În plus, pregătește-te…. Un prieten va avea nevoie de ajutorul tău.

Horoscop Taur

Zilele acestea ești psihologul de serviciu. Toată lumea vine la tine și-ți cere sfatul. Fă-ți timp și vorbește cu fiecare dintre ei. Îți face bine și ție.

Horoscop Gemeni

Răbdare cu planurile de afaceri pe care ai de gând să le pui în aplicare, va veni și timpul lor, mai ales că prietenii și familia te susțin. Ai nevoie să dai puțin răgaz lucrurilor.

Horoscop Rac

Mici probleme financiare, dar și multă inspirație în weekendul acesta. Parcă astrele ar vrea să compensese minusurile pe care ți le-au pus în portofel. O să fie ok, stai să vezi!

Horoscop Leul

Comunicare bună și spor la treburile casnice, cam despre asta va fi vorba în weekend-ul tău. Ai grijă însă să duci lucrurile la bun sfârșit, altfel tot ZEN-ul va fi distrus.

Horoscop Fecioară

Nu reușești să te concentrezi la nimic din cauza situațiilor tensionate din zona parteneriatelor. Părerea noastră este să te retragi, să petreci puțin mai mult timp tu cu tine, cel puțin până se limpezesc apele.

Horoscop Balanță

Comunicare cu partenerul de viață și spor la învățătură. Acum nu știu cât de în acord ești tu cu astrele, dar ele se încăpățânează să se poziționeze pe aceste două domenii din viața ta în acest weekend.

Horoscop Scorpion

Acum ai ocazia să pui pe picioare cea mai profitabilă afacere pe care ai fi putut-o face vreodată. Ai grijă, însă, de succesul tău s-ar putea să-și dorească și alții să se lipească, așa că fii cu ochii-n patru și nu lua de bun tot ce ți se spune.

Horoscop Săgetator

În acest weekend stai foarte bine și la capitolul social, dar și la cel financiar. Păstrează-ți linia dreaptă pe care mergi de câteva zile și viața ta chiar se va liniști.

Horoscop Capricorn

Stai foarte bine din toate punctele de vedere, iar forma ta este de invidiat. Cu banii stai foarte bine și se anunță că vin și altii așa că tot ce ai de făcut este să faci tot ce ai făcut până acum.

Horoscop Vărsător

Ești în formă și pofta ta de viață este contagioasă. Tuturor le place să stea în preajma ta și bine ai face dacă ai profita de asta. Le ai și tu pe ale tale, nu-i așa? Parcă ai mai spune una alta celor din jur.

Horoscop Pești

La începutul weekend-ului poți rezolva o situație financiară pe care ai tot amânat-o în timpul săptămânii. Duminică s-ar putea să vină o super propunere de afaceri. Acceptă, este sansa ta de redresare financiară.

Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

 Credit foto: Arhivă Revista Avantaje

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop