Horoscop 9 noiembrie. Grijă pentru starea sănătății unei persoane dragi

Horoscop 9 noiembrie. Grijă pentru starea sănătății unei persoane dragi. Urmează o săptămână în care toți nativii își vor pune problema protecției sănătății.

Horoscop 9 noiembrie. BERBEC

Toate gândurile se îndreaptă spre familie și casă. Vă preocupă starea de sănătate a tuturor membrilor din familie. Sunteți îngrijorat de o problemă de sănătate.

Horoscop 9 noiembrie. TAUR

Astăzi nu prea aveți chef de nimic, simțiți că faceți fără spor absolut totul. Lipsa de elan va ține până seara când vă băgați în pat. O să trageți, efectiv, de voi pentru orice activitate.

Horoscop 9 noiembrie. GEMENI

Dacă ascultați gura lumii, veți pierde timp și nervi inutil. Se pot naște conflicte astăzi din cauza vorbelor aruncate fără discernământ.

Horoscop 9 noiembrie. RAC

Nimic nu e mai rău ca dezamăgirile pe care ni le provoacă cei de la care avem așteptări. Când se întâmplă așa ceva simțim mânie și frustrare. Există mari șanse să simțiți așa ceva astăzi.

Horoscop 9 noiembrie. LEU

Nu pentru toți nativii LEU este valabilă predicția astrală de astăzi, ea fiind legată foarte mult de decada în care s-au născut. Astăzi se nasc conflicte între prieteni, se strică relații și parteneriate.

Horoscop 9 noiembrie. FECIOARA

Luna este în zodia Fecioarei și-i ajută pe nativi să treacă cu bine peste ghinioane și posibile pierderi materiale. Începând de astăzi sunt mai organizați ca oricând.

Horoscop 9 noiembrie. BALANȚA

Posibile discuții contradictorii cu un prieten, este indicat să stabiliți niște limite. Aveți o atitudine clară într-o chestiune care vă privește personal și contravine regulilor proprii de morală.

Horoscop 9 noiembrie. SCORPION

Începând e azi veți întra într-o perioadă de foc. Toate deciziile vor fi greu de luat și tot ce veți întreprinde vor fi examene de trecut.

Horoscop 9 noiembrie. SĂGETĂTOR

Sunteți mai activi ca oricând, aveți chef de muncă deși nu prea aveți concret ce să faceți… Mare atenție la cât de tare vă solicitați organismul, o să vină nota de plată cât de curând.

Horoscop 9 noiembrie. CAPRICORN

O iubire mai veche își face simțită prezența. S-ar putea să apară doar în amintiri dar prezența această lasă urme pe suflet.

Horoscop 9 noiembrie. VĂRSĂTOR

Ești foarte preocupat de cum te percepe lumea, de imaginea ta în ochii oamenilor. Vrei să fii văzut(ă) într-un fel, te deranjează orice derapaj care ar putea să-ți strice imaginea.

Horoscop 9 noiembrie. PEȘTI

O mică dar agasantă problemă de sănătate. O zi în care probleme din sectorul profesional vă dau mari bătăi de cap, dar spre seară totul se limpezește.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop