Horoscop 7 octombrie, zodia care astăzi repară o greșeală făcută în trecut

Horoscop 7 octombrie, Venus părăsește zodia Scorpionului și întră în Săgetător.

BERBEC

Priviți lucrurile cu maturitate și înțelepciune. S-ar putea să aveți un dialog cu voi înșivă, dați un examen, vreți mai mult de la voi. Conștiința vă cere să vă ridicați la un anumit nivel. Vreți să creșteți profesional. Primiți vești, veți avea o zi bună.

TAUR

Este o zi interesantă pentru că astăzi Venus intră în Săgetător, într-un sector ascuns, al inimii, un teritoriu neumblat, veți repara sau reclădi o nouă relație. Săptămâna viitoare va avea loc un eveniment important în viața voastră, pe 11 octombrie, să țineți minte ziua aceasta.

GEMENI

Veți pune mare preț zilele acestea pe comunicarea cu partenerul. Simțiți nevoia să vă împărtășiți visele, dorințele, planurile, vă doriți să spuneți ce aveți pe suflet. Șanse mari să întâlniți zilele acestea pe cineva important. Să puneți laolaltă o poveste comună împreună cu cineva. S-ar putea să fie o relație la distanță.

RAC

Este o perioadă mai neplăcută, vă lipsește ceva, aveți o stare de abandon, de supărare. Parcă sunteți meteo-dependenți. Vă izolați, alegeți singuri această situație, parcă vreți să uitați niște suferințe. Vă amintiți de niște neîmpliniri. Luna nouă a avut un impact emoțional profund. Ceva vă ține pe loc. Ce anume?

LEU

Este o zi de acumulare a unor cunoștințe. Vreți să rezolvați ceva care v-a neumulțumit în trecut. Primiți informații pe bandă rulantă, cel mai probabil de la cineva pe care-l admirați. Veți învăța o lecție importantă.

FECIOARA

Se reconfigurează un mediu în care în trecut nu puteați să ajungeți. În trecut ceva v-a fost interzis iar astăzi, zilele acestea, sunteți primit, se deschid oportunități noi. Sunteți acceptat. Condițiile vă sunt favorabile.

BALANȚA

Sunteți pe cai mari! Este o perioadă extrem de fericită. Corabia este la dumneavoastră în port, până și planeta Marte este de partea dumneavoastră. Se întâmplă lucruri bune, aveți șanse de rezolvare a unor probleme, este un moment bun. Dețineți controlul absolut asupra vieții și ați așteptat mult acest moment.

SCORPION

Faceți un fel de bilanț să vedeți ce se întâmplă cu voi. Vreți să culegeți niște roade. S-ar putea să fiți mulțumit de rezultate, de bilanț. După ce Venus a trecut prin zodia voastră cu siguranță a lăsat ceva acolo, fie un job nou, o realizare, etc Aveți cu ce vă mândri.

SĂGETĂTOR

Venus este la voi în zodie și a venit cu multe surprize. Veți simți o stare de relaxare aproape palpabilă, mai ales după o perioadă destul de stresantă. Veți primi o gură de aer proaspăt. Unii pot scăpa de niște griji, probleme, frici, stres. Va fi o zi de respiro. De liniște.

CAPRICORN

Primiți de la astre câteva indicații importante, vă ajută să vă remarcați într-o situație. Cineva vă cere sfatul sau poate chiar sunteți îndrumător, sfătuitor pentru cineva. Aceți curaj astăzi, este un moment de decizie, este ca o intersecție unde alegeți un drum nou.

VĂRSĂTOR

Aveți o stare ciudată, așteptați ceva, aveți o nemulțumire. Vă izolați și vă închideți în voi, deși nu sunteți singuri, nu simțiți nevoia să vorbiți cu cei din jur. Sunteți într-un blocaj, pe orice plan. Căutați niște răspunsuri.

PEȘTI

Stați și meditați puțin asupra lucrurilor, vedeți ce trebuie făcut pentru a ajunge la o concluzie. Ați cam stat pe margine în ultima vreme, e ca și cum ați fost într-o vacanță prelungită. Nu forțați lucrurile atât de dramatic. Schimbarea de ritm vă sperie.

Foto: 123RF

Citeste și:

Ce zodii au ghinion în dragoste

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop