Horoscop 7 iulie. Confruntare specială între patru planete, efectele sunt spectaculoase

Ziua de 7 iulie este, în general, o zi bună pentru toți nativii. Confruntare specială între patru planete: Saturn, Marte, Venus, Uranus. Te numeri printre cei norocoși?

 

Horoscop 7 iulie Berbec
Astăzi este musai să ieși la o plimbare în aer liber. Relaxează-te pe o bancă, respiră aer curat. Ai nevoie de o rupere de ritm.

Horoscop 7 iulie Taur
Cineva apropiat are maximă nevoie de tine astăzi, așa că bine ai face să oferi un umăr pe care să plângă. Situația nu-i este foarte roz, așa că bine ai face să-l asculți.

Horoscop 7 iulie Gemeni
O persoană foarte dragă o să-ți spună că are și altfel de sentimente pentru tine. Este momentul perfect. Erai dornic să intri într-o relație nouă.

Horoscop 7 iulie Rac
Stai calm. Astăzi este o zi în care nu-ți vor ieși lucrurile așa cum îți dorești. N-ai ce să faci. Așteaptă să treacă și încearcă să faci cât mai puține lucruri importante.

Horoscop 7 iulie Leu
Astăzi faci planuri de vacanță. Ești ușor prea prins de această situație și riști să exagerezi. Sfatul astrelor este o iei mai încet, nu ai cum să controlezi totul 100%.

Horoscop 7 iulie Fecioară
Ești deschis să faci multe lucruri noi, doar că trebuie să ai grijă să le termini pe cele vechi. Aplică această strategie în toate domeniile tale de activitate și o să vezi că lucrurile se vor limpezi în ceea ce te privește.

Horoscop 7 iulie Balanță
Descoperirea unui nou punct de interes, sau a unei alte perspective în carieră este cel mai bun cadou pe care ți-l poți oferi chiar acum, așa că nu îți înfrâna curiozitatea.

Horoscop 7 iulie Scorpion
Nu încerca să-i educi pe cei din jurul tău. Ai grijă să fii tu ok din punct de vedere comportamental. Dacă tu ești împăcat cu tine, atunci oamenii care ți se potrivesc se vor antama alături de tine.

Horoscop 7 iulie Săgetător
Ești în centrul Universului astăzi. Toată lumea va comunica sincer și deschis unul cu celălalt și ai putea fi atras de o persoană foarte interesantă.

Horoscop 7 iulie Capricorn
Vrei să fii un om puternic, ia alături de tine oameni puternici. Vrei să fii un om vesel. Ia alături de tine oameni veseli. Cam asta este strategia pe care ar trebui să o adopți astăzi.

Horoscop 7 iulie Vărsător
Să jonglezi cu programul pentru a petrece mai mult timp cu oamenii dragi s-ar putea să fie complicat în această perioadă. Întâlnirile nu se vor alinia și va trebui să renunți la anumite lucruri.

Horoscop 7 iulie Pești
Astăzi bine ai face să nu bârfești pentru că se va auzi. Ține lucrurile pentru tine și, eventual, dacă nu mai poți și nu mai poți, mai bine vorbește cu cineva din familia ta.

foto: 123rf

Citește și: Nicoleta Luciu, copilărie marcată de comportamentul agresiv al tatălui ei: „Numai în înjurături ne ținea'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop