Horoscop 7 februarie. O zodie este târâtă fără voia ei într-un conflict

horoscop 7 februarie

Horoscop 7 februarie. Azi, tensiunile plutesc în aer. Toți par nemulțumiți, nimic nu merge conform planurilor și discuțiile se poartă în contradictoriu. O zodie este târâtă fără voia ei într-un conflict.

BERBEC

Este prea multă tensiune în jurul vostru. Toți sunt nemulțumiți, agitați, grăbiți și vă transmit și vouă această agitație. Riscați să vă pierdeți concentrarea și să nu vă puteți duce sarcinile la bun sfârșit. Dacă aveți posibilitatea, apelați cu încredere la o pereche de căști.

TAUR

Azi, sunteți prinși cu drumuri, acte și mulți nervi. Probabil, va fi necesar să pierdeți o zi întreagă pentru a rezolva o singură problemă. Sigur, birocrația este cât se poate de enervantă, dar vestea bună este că există șanse mari ca problema voastră să se rezolva până la finalul zilei.

GEMENI

Este foarte probabil ca azi să apară unele evenimente care să vă afecteze emoțional. Este, însă, important să nu vă faceți scenarii. De cele mai multe ori, acestea sunt mult diferite de relitate și v-ați amplifica inutil stare de anxietate. Așadar, nu analizați prea mult lucrurile. Păstrați-vă calmul.

RAC

Aveți planuri mari pentru după-amiaza acestei zile, dar peste zi pot interveni câteva evenimente neprevăzute care să vă strice planurile. Ocupați-vă de aceste evenimente doar dacă nu suportă amânare.

LEU

Azi, trăiți emoții atât de intense încât veți avea momente în care veți simți că vă sufocați. Experienţele din această zi ar putea să intensifice simptomele unei boli deja existente. Vine weekendul, așa că încercați să faceți mai multe pentru voi. Lăsați deoparte, de data asta, treburile gospodărești, și odihniți-vă.

FECIOARĂ

Alegeți-vă cu grijă cuvintele astăzi. Există riscul să jigniți persoane apropiate fără să vreți asta, făcând o glumă nu tocmai bună sau o remarcă ușor nepotrivită.

BALANȚĂ

Lansați o propunere care stârnește controverse și este urmată de o sumedenie de discuții în contradictoriu. Probabil că azi nu veți ajunge la nicio concluzie. Cel mai bine ar fi să amânați discuțiile în jurul propunerii voastre pentru începutul săptămânii viitoare.

SCORPION

Ziua de azi vă poate aduce o schimbare radicală în viața voastră, mai cu seamă în sectorul sentimental. Un fost partener de viață poate apărea în calea voastră pe nepusă masă și vă poate tulbura mai mult decât v-ați fi imaginat. Posibil să vă ceară să reluați acea relație. Nu o faceți pe negândite. Analizați-vă bine sentimentele. Ce vă spune intuiția? Cât de în largul vostru vă simțiți alături de el? Câtă încredere mai aveți în el?

SĂGETĂTOR

Nu sunteți în apele voastre, și asta nu pentru că ați avea voi vreo problemă, ci pentru că au cei din jur, cei dragi, și voi le puneți la suflet. Ați vrea să găsiți o soluție pentru a le rezolva, dar nu depinde de voi. Lăsați lucrurile așa cum sunt, oferiți-vă să ajutați, dar nu forțați, totuși, acea persoană să vă accepte ajutorul.

CAPRICORN

Un conflict izbucnește pe neașteptate între doi amici din cercul vostru de prieteni. Sunteți târât în acest conflict fără voia voastră și fără să știți cu exactitate de la ce anume a pornit. Evitați să țineți partea cuiva până nu aveți toate detaliile, până nu auziți versiunile amândurora.

VĂRSĂTOR

Azi, aveți senzația că toată lumea vă ocolește, parcă nici nu observă că existați, ceea ce dă naștere unor trăiri negative în sufletul vostru. este, însă, foarte posibil, ca acest lucru să se petreacă doar în mintea voastră. Sau, poate, oamenii aceia chiar sunt prinși cu alte treburi și nu se gândesc să vă întrebe de sănătate. Chiar nu e un motiv să vă faceți griji. Cu siguranță nu ați devenit indezirabili peste noapte.

PEȘTI

De câteva zile, stați ca pe ghimpi în așteptarea unui rezultat, unui răspuns la o solicitare de-ale voastre. Azi primiți ceea ce așteptați, iar vestea bună e că răspunsul respectiv va fi unul pozitiv.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop